Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

20 лекцій про літературу від Мистецького Арсеналу – у вільному доступі
Чудові новини для книголюбів та усіх, кому близька літературна тематика. Мистецький Арсенал виклав у вільний доступ 20 лекцій, присвячених життю й творчим здобуткам відомих українських та іноземних постатей літературного світу.
 
 
Лекції були створені спільними зусиллями Літературної лабораторії Мистецького Арсеналу та вчителів середньої школи. Серед героїв лекторію «Осмислені й переосмислені» глядачі/слухачі матимуть нагоду дізнатися й по-новому подивитися на творчість таких українців, як Григорій Сковорода, Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Микола Гоголь, Ольга Кобилянська, Павло Тичина, Максим Рильський, Микола Бажан, Микола Хвильовий, Олександр Довженко та Василь Стус. 
 
Переглянути лекції можна тут
 
 
Для знайомства з іконами світової літератури створили інший проект – «Ми в контексті». Сюди входять лекції про Ернеста Гемінґвея, Джонатана Свіфта, Альбера Камю, Джеймса Джойса, Оскара Вайльда, Франца Кафку, Бертольда Брехта та ін. Також цикл лекцій містить теми формування канону світової літератури, перекладацьких традицій та підходів до роботи над іншомовним текстом тощо. 
 
Дивимось лекції 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage