Stary Lev Logo

#книголав

Зваблення їжею з українським смаком

Нова книжка відомого шеф-кухаря, кулінарного експерта та телеведучого Євгена Клопотенка «Зваблення їжею з українським смаком». Автор протягом кількох років досліджував історію національних страв, вивчав кулінарну літературу різних часів, мандрував всією країною, спілкувався з істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні і викласти його у новій книжці. У ній — 70 авторських рецептів давніх страв, які розділено на 9 розділів. Ви дізнаєтесь як приготувати супи та юшки, страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке. Окрім рецептів, книжка містить чимало цікавих фактів про українські продукти та харчі — як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.

chevronДетальніше про книгу
СеріяКулінарія (Нон-фікшн)
ВікДорослі
Рік видання2020
К-сть сторінок176
Вага700
Розміри185x245 мм
ISBN978-617-7820-57-3
Паперова книга
Тимчасово відсутня
550.00 грн
Вкажіть пошту, і ми повідомимо, коли товар з'явиться у продажу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

Разом з цим товаром купують

Вам може бути цікаво

imageimage