Запрошуємо на спільний капінг Видавництва Старого Лева та Mad Heads Coffee Roasters.
Коли? 10 травня, 12:00
Де? Книгарня-кав’ярня Старого Лева (вул. Стрийська, 200А)
Вхід вільний.
Капінг – це професійний спосіб дегустації кави, який якнайкраще розкриває всі складові смаку та аромату кави. Для капінгу використовується кава грубого помелу та вода, температура якої 98 градусів у пропорції 1:6. Спочатку з чашки оцінюють сухий аромат меленої кави, після чого каву заливають гарячою водою, на 4-тій хвилині заварювання знімають утворену скоринку. Дегустувати починають з 12-ї хвилини, за цей час кава повністю завариться і розкриється у смаку. Заварену каву дегустують спеціальними ложками для капінгу та оцінюють смак за такими складовими як аромат, смак, післясмак, кислотність та тіло.
На капінгу Видавництва Старого Лева та Mad Heads Coffee Roasters продегустуємо каву з Ефіопії, Колумбї, Руанди та Коста-Ріки.
Коментарі
Щоб залишити коментар, необхідно