Кухня Львова та традиції готування розвивались та формувались під впливом низки історичних подій, а часом і випадковостей та вдалих збігів обставин. Що впливало та впливає на гастрономічні традиції краю? Яку страву можна вважати візиткою міста? Як мультикультурність Львова проявляється у його смаках? Як відновлюються забуті рецепти та чи варто їх модернізувати? Про це та багато іншого поговоримо з дослідницею галицької кухні Маріанною Душар, власницею ресторану «Ієрусалим» Льолею Ландою, львовознавицею Тетяною Казанцевою та ресторанною продюсеркою ресторану «Кримський Дворик» Леране Хайбуллаєвою.
Зустріч відбудеться 8 жовтня о 17:00 у межах фестивалю Coffee, Books & Vintage на території !FESTrepublic (Львів, вул. Старознесенська 24-26).
Квитки на фестиваль тут.
Уся програма тут.
Коментарі
Щоб залишити коментар, необхідно