У четвер, 11 квітня, о 17:00 Видавництво Старого Лева та ресторан Bad Boy запрошують на гастрономічно-книжкову подію – дегустацію страв за книгою Вітольда Шабловського «Як нагодувати диктатора».
У цій книзі читачі знайдуть історії життя п’ятьох найкривавіших диктаторів ХХ століття — Саддама Хусейна, Іді Аміна, Енвера Ходжі, Фіделя Кастро та Пола Пота — у спогадах їхніх кухарів. І хоч це не кулінарна книга, та все ж рецепти ви тут знайдете. І декілька з цих страв у вас навіть є нагода скуштувати.
Отож на дегустації «Диктатура смаку» на гостей чекатимуть дегустація трьох страв і одного десерту від шеф-кухарів ресторану Bad Boy Анни Боршовської та Дениса Суріна:
- Злодійська рибна юшка Саддама Хусейна
- Steak and kedney pie Іді Аміна
- Lecho Asado - Фіделя Кастро
- Морозиво від Фіделя
А також історичний екскурс протягом усієї події від історика Андрія Шиманського.
Дегустація відбудеться у ресторані Bad Boy (м. Львів, вул. Стрийська, 200А).
Вартість: 800 грн
Квитки можна придбати за посиланням: https://badboy.ua/product/lviv-dyktatura-smaku/ або на касі магазину БедБой.
Книга «Як нагодувати диктатора»:
Історія життя п’ятьох найкривавіших диктаторів ХХ століття — Саддама Хусейна, Іді Аміна, Енвера Ходжі, Фіделя Кастро та Пола Пота — у спогадах їхніх кухарів. Журналістська мандрівка відомого польського репортера Вітольда Шабловського чотирма континентами та п’ятьма країнами (Уґандою, Кубою, Іраком, Албанією та Камбоджею) відкриває завісу перед життям тиранів, яке було приховане від загалу.
Що їв Пол Пот, поки кілька мільйонів камбоджійців помирали від голоду? Чи правда, що Іді Амін куштував людську плоть? І чому Фідель Кастро був одержимий коровою Убре Бланка, яка стала символом кубинської Революції? Це не кулінарна книжка, хоча деякі рецепти ви тут знайдете. Це спогади з перших уст про життя, сповнене страху, любові й ненависті під тиранією.
Переклав з польської Андрій Бондар.
Коментарі
Щоб залишити коментар, необхідно