Stary Lev Logo

Дегустація вин за мотивами книги «Історія вина в 100 пляшках» з Ігорем Смоляником

23.03.2024 19:00Львів (вул. Галицька, 17)
Дегустація вин за мотивами книги «Історія вина в 100 пляшках» з Ігорем Смоляником

У суботу, 23 березня, запрошуємо на  дегустацію вин за мотивами книги Оза Кларка «Історія вина в 100 пляшках. Від Бахуса до Бордо і без меж далі» (видавництва «Жорж»)

  

Разом з головним сомельє холдингу емоцій «!FEST» Ігорем Смоляником поговоримо про історію вина та продегустуємо вина замку Йоганнісберг, Португальський матеуш, Грецьку рецину, Кянті, Мальбек та Шампань.

А наприкінці дегустації серед всіх учасників події ми розіграємо книгу Оза Кларка «Історія вина в 100 пляшках. Від Бахуса до Бордо і без меж далі».

Зустрічаємося о 19:00 у Книгарні-кавʼярні Старого Лева на вул. Галицькій, 17.

 

Вартість дегустації 650 грн.

Для участі у події просимо зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/zgZ9UmAs9VkXJA928

  

Про книгу Оза Кларка «Історія вина в 100 пляшках. Від Бахуса до Бордо і без меж далі»:

Один з найвідоміших винних експертів у світі Оз Кларк майстерно відкоркує для читачів 100 пляшок, кожна з яких втілила найважливіші інновації, відкриття та історичні події свого часу. Він простежить історію вина: від міхів з козячої шкіри та барил з льохів німецьких ратуш — до новітніх технологій; від першої етикетки — до шедеврів дизайну найдорожчих марок, створених визначними художниками ХХ століття.

У легкій гумористичній манері автор розповідає про славетні вінтажі і культові вина, веде найдавнішими, найлегендарнішими й найбільш високогірними виноградниками, знайомить з людьми, які в різні епохи мали значний вплив на культуру виноробства.

Вам може сподобатися

Wine Folly. Усе, що треба знати про вино
  • Лише поштою

Паперова

Джастін Геммек

Wine Folly. Усе, що треба знати про вино
900.00 грн
+90 буксів 
Переглянути
Вино без правил (подарункове видання)
Паперова

Анна-Євгенія Янченко

Вино без правил (подарункове видання)
700.00 грн
+70 буксів 
Переглянути

Рекомендовані події

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно