Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Семенюк Олена
Від малят і до дорослих: стильним може бути кожний
Рано чи пізно кожен задумується над власним стилем. Як сформувати його в дитинстві? Або як змінити його в дорослому житті? «Видавництво Старого Лева» має суперові пам'ятки зі стилю як для дорослих , так і для підлітків. Розповімо вам про них детальніше.
 
 
«Стильна книжка для панянки», Оксана Караванська
 
Як розповісти дітям про стиль? Як пояснити, які одяг чи взуття пасує добре, а що не дуже? Та як порадити дітлахам обирати одяг? Відома українська дизайнерка Оксана Караванська створила для дівчат-підлітків «Стильну книжку для панянки», яка кілька років тому вийшла друком у «Видавництві Старого Лева».
 
У виданні мисткиня відповідає на питання, які досить часто турбують дівчаток щодо вбрання. Тут вам і підказки, що краще одягнути на різні події чи в різні місця, як-от до школи, на дискотеку чи чиєсь весілля, і поради, як підібрати правильне взуття чи аксесуар та як поєднувати кольори.
 
Авторка частково розповідає й про історію моди, які модні тенденції були настільки химерні, що ми й досі про них згадуємо, а ще ділиться цікавими та іноді кумедними історіями зі свого дитинства.
 
 
До теми: купити книжку «Стильна книжка для панянки» зі знижкою -20%
Ця книжка – добра помічниця для тих, хто лише формує свій гардероб, стиль та імідж загалом. Оксана Караванська також пропонує приклади образів, пояснює чому вони вдалі, а чому ні. А ще дизайнерка розповідає, як не стати жертвою моди. Ну а для власних секретів вдалого образу наприкінці видання є кілька сторінок для нотаток.
 
Авторка «Стильної книжки для панянки» нагадує, що одяг – це лише одна зі складових образу, на який також впливають інтелект, освіченість та естетичне виховання.
 
Над художнім оформленням книжки працювала ілюстраторка Анастасія Стефурак.
 
 
«Твій стиль», Катажина Туск
 
Зізнайтеся: ви неодноразово вранці стояли перед шафою, довго дивились на весь свій одяг, але так і не могли нічого обрати. Бо і те не так, й інше не підходить. Як так виходить, що речей забагато, але одягнути немає чого? Популярна польська блогерка Катажина Туск знає про такі ситуації насамперед зі свого досвіду, бо й сама не раз ставала жертвою власної шафи. Однак лише один випадок допоміг їй зрозуміти, в чому справа.
 
Чому нам так важко підібрати одяг вдома, коли ми так легко купуємо його в магазині? Без яких кольорів не обійтись у власному гардеробі? Чому важливі навіть найменші деталі? І нарешті, чому одяг – це ще не про стиль? Відповідь на всі ці питання, поради, рекомендації та історії з власного життя Катажина Туск розповідає у своїй книжці «Твій стиль».
 
 
Не переймайтеся, якщо ви раптом подумали, на формування власного гардеробу і стилю доведеться витратити всі гроші, то це не так. Польська блогерка доводить, що відчуття стилю – це не питання таланту чи бюджету. Бо усьому можна навчитися.
 
«Твій стиль» – це хороша пам’ятка по стилю та вишуканий подарунок для багатьох дівчат.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage