Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Улюблені книги мільярдерів
Кажуть, що книги - запорука успіху. Можливо саме книги стали поштовхом для грандіозних звершень та гарантували збагачення людям, статки яких сьогодні перевищують мільярд. То що ж читають мільярдери?
 
Марк Цукерберг неодноразово читав науково-фантастичний роман Орсона Скотта Карда «Гру Ендер», яка розповідає історію боротьби землян із мешканцями інших планет.
 
 
«Над прірвою у житі» Селінджера - саме ця книга є фавориткою Білла Гейтса. Історія підлітка, який бачить цей світ жорстоким і диким, позбавленим будь-якої моралі.
 
 
Зацікавлений політичною сферою Ларрі Еллісон висунув на перше місце книгу про новатора та політичного діяча - «Наполеон» Вінсента Кроніна.
 
 
Дональд Трамп читає літературу для саморозвитку. Улюбленою для нього є «Сила позитивного мислення» Нормана Вінсента Піла, яка допомагає врівноважити своє внутрішнє «я» і досягти успіху.
 
 
Джек Дорсі полюбляє читати книгу Атуля Гаванде «Маніфест чек-листа».
 
 
Видання, яке навчило Тіма Кука основ бізнесу і посідає першу сходинку його топ-книг, це - «Проти часу» Джорджа Стока.
 
 
Прагматичний Уоррен Баффет обрав в улюблениці наукове дослідження фондового ринку, написане Меггі Махар. Книга під назвою «Бик. Історія буму і краху» багато значить для інвестора.
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage