Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Маленко Вікторія
Три нон-фікшн книги Старого Лева, які вийшли в лютому
Як продуктивно зустріти весну? Старий Лев лише у лютому підготував для вас майже 20 нових видань, серед яких три нон-фікшн книги. Розповідаємо про кожну з них.
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
140 грн
Зареєструватися
«Бліцмасштабування»
 
Хто з нас не хоче розбагатіти? Особливо зараз, коли інтернет пропонує нам безліч нових можливостей. Оберете їх – і в одну мить ваш бізнес може принести шалені прибутки чи збанкрутувати. Тоді, коли ваша компанія стабільна на своєму ринку, приходить час для стратегії бліцмасштабування. Саме вона перетворює стартапи на скейлапи — масштабні корпорації, які впливають на наше життя та змінюють світ.
 
«Бліцмасштабування» — це блискавичний шлях до побудови найдорожчих світових компаній від Рейда Гоффмана та Кріса Є у перекладі Ірени Чеканівської та в художньому оформленні Дмитра Подолянчука. Головна теза книги стверджує, що якщо компанія має доступ до великого капіталу та потенційну можливість захопити більшу частину або весь ринок, вона повинна надати пріоритет швидкості розвитку над ефективністю.
 
То що ж таке бліцмасштабування? Це стратегія, яка суперечить багатьом класичним бізнес-технікам старої школи, оскільки вам треба прийняти операційну неефективність та невизначеність в обмін на швидкість. Автори стверджують: «Коли ви готові захопити ринок, ризик полягає не в неефективності дій, а в занадто обережній грі. Якщо ви переможете, ефективність не настільки важлива; якщо ви програєте, ефективність абсолютно не має значення». У книзі йдеться використання стратегії бліцмасштабування на прикладі багатьох всесвітньовідомих компаній, серед яких: Airbnb, Alibaba, Amazon, Apple, Dropbox, Facebook, Google, Netflix, PayPal, Uber тощо.
 
А хто ж автори «Бліцмасштабування»? Рейд Гоффман — це підприємець, інвестор, письменник. Співзасновник LinkedIn і партнер венчурної фірми Greylock Partners. Входив до ради директорів PayPal, одним з перших інвестував у Facebook. Кріс Є — підприємець, письменник і оратор. Написав разом з Рейдом Гоффманом книгу «The Alliance», яка стала бестселером The New York Times.
 
«Бліцмасштабування» адресовано всім, хто бажає очолити зміни — задля власного зиску та інтересів цілого суспільства.
 
«Книжка на сцені»
 
Ще не чули про цю книгу? Це новий збірник, до якого увійшло 8 п’єс-переможниць І Конкурсу україномовних п’єс для дітей та підлітків «Книжка на сцені». «Видавництво Старого Лева» проводило конкурс разом з офісом «Львів — місто літератури». У збірнику представлено адаптовані до сцени твори, за якими можна ставити вистави як для молодших глядачів, так і для підлітків.
 
У «Книжці на сцені» можна знайти п’єси Юлії Куліш, Світлани Лінинської, Наталки Малетич, Марини Товстенко, Ірини Шамахіної (Коник), Софії Юрченко та Тетяни Янко.
 
Упорядницею збірника є Наталка Малетич — українська письменниця, перекладачка та редакторка. Збірник «Книжка на сцені» підійде усім – молодшій аудиторії, школярам, а також керівникам шкільних театральних гуртків чи колективів. Театр — дивовижний світ, за лаштунками якого відбувається магічне дійство.
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
224 грн
Зареєструватися
«Пришвидшений курс Python»
 
Ерік Маттеас – автор книги «Пришвидшений курс Python». У ній він просто пояснив не лише базові поняття програмування, а й розробив вправи на закріплення отриманих знань. Тож ви дізнаєтеся про чистий код та навчитеся його писати, зможете додавати інтерактивність у програми та ще багато іншого! Автор книжки добре пояснює кожну концепцію. Далі є код, який містить розшифровку кожного рядка. В кінці розділів є вправи, з якими кожен може спробувати застосувати вивчене. Виконання може зайняти від 5 до 45 хвилин, але ці вправи ідеально підходять для перевірки власного розуміння кожного коду. А три чималі проєкти, з якими ви ознайомитеся, допоможуть одразу застосувати отримані знання.
 
Сам Ерік Маттес — викладач математики, природничих наук та програмування у школі на Алясці. Вже з 5 років він писав програми. Також Ерік у співпраці з «No Starch Press» є автором карток для вивчення Python («Python Flash Cards»).
 
Тож не чекайте, нумо до реального програмування разом із «Пришвидшеним курсом Python»!
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage