Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Марчак Наталія
Топ 5 книг про чарівних істот на будь-який смак
Юним особистостям часто хочеться пізнати щось незвичайне, те, чого не можна побачити дорогою в садочок, але з легкістю можна вигадати, уявити чи зустрітись з ним уві сні. Малюки наближені до дива значно більше, аніж дорослі, то ж гортання сторінок з прекрасними створіннями перетворюється на магічний ритуал, який дарує щире захоплення, нотки цікавості, бажання все швидше гортати книгу і проводити рученятами по дивовижних ілюстраціях, які так близько до дитячої фантазії. Якщо ви хочете спостерігати за дуууже милим процесом свого маляти і отримати велику кількість запитань, то ось вам книги, які точно викличуть дитячий захват.
 
«Таємне життя єдинорогів» Теміси Серафіні
«Видавництво Старого Лева»
 
Ви дізнаєтесь про найпопулярніших чарівних істот — єдинорогів. Стільки інформації про них ще не було, адже книга відображає результати досліджень відомої єдинорогознавиці Теміси Серафіні. У дитинстві їй пощастило побачити справжнісінького єдинорога, який врятував її від безрезультатних блукань лісом. Тож після цього випадку дівчинка Теміса пообіцяла, що присвятить себе єдинорогознавству. Завдяки її роботі ми можемо детально вивчати анатомію багатьох видів єдинорогів, місця, де вони живуть, пов’язані легенди і навіть вчимось самостійно шукати єдинорогів.
 
 
«Товариство чайних драконів» Кейті О’Нілл
«Рідна мова»
 
Книга-комікс для тих, хто полюбляє Японію і аніме, адже історія має особливу характеристику — наближеність до манґи — японських коміксів із впливом західної культури. Ілюстрації та текст не просто дозволить вам  насолодитись читанням про дружбу, добро і традиції, а ще й розповість про особливих, чайних драконів, яких захочеться й собі завести. Милі історії, яких вистачить рівно на стільки, щоб випити чай, адже про чайних драконів потрібно читати лише з чаєм.
 
 
«Чарівні істоти українського міфу. Духи природи» Дари Корній
«Vivat»
 
Енциклопедія чарівних істот для справжніх шанувальників етносу. Тут ви знайдете мавок, русалок, домовиків, лісовиків, чугайстрів та інших персонажів зі справжніх українських дохристиянських вірувань. Про кожну істоту можна дізнатись її походження, пов’язані історії та легенди, обереги, символи, захисти та методи задобрювання. Ви поринете у чарівний світ, який ще зовсім недавно був реальним для наших предків. Книга про культуру, історію, віру та магію.
 
 
«Світ фей» Сильвії Леманн
«КМ-БУКС»
 
Який же чарівний світ без фей? Милі маленькі дівчатка з ледь помітними крильцями і будиночками в пуп’янках квітів. Чарівні сторінки розкажуть про те, звідки у фей беруться чудернацькі імена, яку роботу вони виконують щодня, де живуть, у що одягаються, які роблять зачіски та на чому чи на кому їздять, коли крильця втомились? Окрім секретів щоденного життя фей, книга вміщує величезну кількість пригод та повчальних історій, які трапляються з багатьма феями і не можуть трапитись із людьми.  
 
«Гномики. Факти, міфи, нісенітниці» Мацєя Шимановіча
«Видавництво Старого Лева»
 
Книга для юних дослідників, які прагнуть дізнатись таємниці, про які ніхто не говорить. Наприклад, чи існують гномики, а якщо так, то скільки видів їх  є? Звідки вони взялись і продовжують братися, як подорожують і що їдять? Працюють вони чи розважаються? Як працюють і чим розважаються? Де їх побачити, що казати і яким чином подружитись? Малюк не тільки дізнається про гномиків усе, а ще й простежуватиме їхні дії завдяки яскравим ілюстраціям, а це дозволить з легкістю знаходити справжнісіньких гномиків і поза межами книжки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage