Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

TED
TED. Чому хороша книжка є таємними дверцятами
Про місце мистецтва між правдою та обманом, про те, що робить шпигун королеви Вікторії у дитячому таборі, про природу дива та віру у нього розповідає американський дитячий письменник Мек Барнетт у рамках конференції TED.
 
Хто, як не дитячий письменник, знає краще про дива та двері у казкові світи? Хто краще може розповісти про те, чого не існує, але у що ми віримо без найменших сумнівів? Мек Барнетт, автор 15 книжок для дітей, привідкриває двері у чарівний світ казки для дорослих та маленьких читачів.
 
Мек керував письменницьким центром 826LA та навіть відкрив магазин для мандрівників у часі «Echo Park Time Travel Mart». Під час виступу на конференції TED автор розповів про літературу, що втікає зі сторінки, про те, які таємниці можна відкрити киту та інші цікавинки:)
 
«Коли оповідь, навіть і дивна, трохи нагадує правду, тоді ти в змозі повірити в неї. Не лише діти можуть туди полинути. Дорослі - теж, тоді, коли читають».
 
 
 
Український переклад – Тетяна Дережицька
 
Студентка 5-го курсу Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «англійська філологія». Працює у міжнародній компанії Nestle. Захоплюється іноземними мовами – англійською, французькою, іспанською, польською. Закохана в українську мову, адже наш великий Кобзар заповідав: «І чужого научайтесь, й свого не цурайтесь».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage