Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Підгородецька Ірина
Така яскрава Земля
Книга, яка закохує в себе своїм сучасним форматом та дизайнерським рішенням. Книга, яка дозволяє провести час корисно та інтелектуально. Книга, яка викликає щиру посмішку своїми дотепними малюнками. Це все – «Карти» Олександри та Даніеля Мізелінських!
 
Тримаючи це видання в руках, мимоволі уявляєш, що знаходишся у старовинній бібліотеці або у вежі великого замку та роздивляєшся карти, на які наносили свої позначки моряки давно минулих років – перші дослідники цього світу.
 
Приємна на дотик книга вражає своїм наповненням. Країни, міста, люди та їх здобутки… Такі приємні, подекуди кумедно-лялькові ілюстрації не залишать байдужими до книги жодну людину. І, звичайно, безмежна подяка авторам «Карт» за мапу України!
 
«Карти» стануть неймовірним подарунком для людини будь якого віку та читацьких вподобань, адже вони неповторні, єдині, і ще й у перекладі українською мовою. Мабуть, Старий Лев постарався на славу, щоб до українського читача прийшла в руки така книга!
 
Перетворіть для своїх дітей уроки географії на яскраві та незабутні подорожі сторінками «Карт»! Це видання гарантує нові знання, якими можна похвалитись у школі.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage