Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Що шукати на Book Forum: нон-фікшн
28 Book Forum невпинно наближається, а разом із ним – цікавезні події та захопливі новинки від Старого Лева. Напередодні книжкового фестивалю продовжуємо розповідати про книжки, на які варто звернути увагу – цього разу нон-фікшн.
 
 
 
Джордан Майклмен та Закері Карлсен, «Нові кавові правила»
 
Сучасний світ не мислить свого життя без кави. Її п’ють вдома до сніданку, під час ділових бранчів, у мандрах; каву смакують, про неї говорять з насолодою, створюють музеї кави та вдосконалюють її виробництво. У цій книжці зібрано 55 кавових правил та рекомендацій про основи варіння кави, її зберігання, а ще міфи про каву, різні цікавинки та особливості нової міжнародної культури виробництва і споживання кави.
 
Автори, засновники популярного американського блогу Sprudge, впевнені, що книжка надихне до появи не однієї кавової ідеї, і сподіваються, що читач отримає від прочитання радість і насолоду — так само, як і від горнятка доброї кави.
 
 
 
 
 
 
 
Святослав Максимчук, «Мозаїка спогадів»
 
Книжка спогадів від народного артиста України Святослава Максимчука, майстра художнього читання, актора Театру ім. М. Заньковецької у Львові, мозаїчно відображає життєвий та сценічний шлях становлення митця, карбування Слова великої літератури через його неабиякий вплив на свого слухача; показує процес формування його національної і громадянської свідомости у колі відомих представників шістдесятницького руху; відкриває особливі сторінки закордонних літературних концертів актора-читця у перші роки Української Незалежности.
 
Особливо атмосферного колориту розповідям актора про його життєві та творчі мандри додає невимушена, органічно письменницька манера викладу з нотками його теплого, — і не без самоіронії! — гумору.
 
 
 
 
 
 
 
Софія Россі та Карло Канепа, «Ловець пластику та інші професії майбутнього»
 
Як ловець пластику може рятувати океани від забруднення? Чи вмітиме кравчиня ДНК вирізати та лагодити геноми, уражені захворюванням? І чи вдасться клонувальнику вимерлих видів зберегти ті, яким загрожує небуття?
 
Завдяки цій книжці ви дізнаєтеся, що за кілька років, можливо, матимете змогу відроджувати біологічні види, що вимерли багато тисяч років тому, чи будувати будинки в неможливих місцях. Ви зможете відкривати захворювання, про існування яких ми зараз навіть не підозрюємо, або ж очищувати повітря, яким дихаємо.
 
 
 
 
 
 
 
Ана Гальйо, «Хвостаті друзі»
 
Ця книжка — ілюстрована колекція історій про домашніх улюбленців відомих вчених, художників, письменників та музикантів.
 
Ви дізнаєтеся про улюблену пташку Моцарта, яка стала натхненням до створення його відомого концерту для фортепіано з оркестром № 17, а також про письменницю Дороті Паркер, яка так любила тварин, що дозволяла парі кайманів плавати у своїй ванні. А ще про сумного папугу Ейнштейна, якого вчений веселив незвичайними жартами, і про домашнього оленя Фріди Кало, якого вона змалювала на одній зі своїх найвідоміших картин.
 
У цих зворушливих історіях побачите справжній дружній зв’язок між людьми та їхніми домашніми тваринками.
 
 
 
 
Забави для мозку. Велика книга настільних ігор обкладинка
Очікувана ціна:400 грн
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
 
 
 
Беатріче Тінареллі, «Забави для мозку. Велика книга настільних ігор»
 
Ця книжка-гра неодмінно сподобається не лише дітям, а й дорослим, і стане чудовим доповненням для родинного дозвілля. Адже у ній – кілька цікавих настільних ігор.
 
Запросіть своїх друзів, дітей чи батьків разом пройти смугу перешкод у космосі або погратися в геологічні нарди. Швидкість обчислення, стратегія і логіка – це лише мала частина навичок, яких ви набудете. Світ науки ще ніколи не був настільки веселий!
 
На останніх сторінках книги ви знайдете фішки та кубик.
 
 
 
 
 
 
 
 
Агнєшка Мєлех, «Щоденник Супердівчини. Плануй свій рік з Емі!»
 
Це НЕЗВИЧАЙНИЙ щоденник-планувальник ТІЛЬКИ ДЛЯ СУПЕРДІВЧАТ! Цей планувальник підкаже, як спланувати навчання і виконання домашніх завдань, важливі події у житті та навіть відпочинок! Допоможе визначити те, що НАЙВАЖЛИВІШЕ. Тут знайдуться історії про відомих СУПЕРДІВЧАТ — таких як Дж. К. Ролінґ, принцеса Діана чи Соломія Крушельницька, — які можуть надихнути на щось нове й цікаве! Цей щоденник допоможе знайти більше часу на нові КРУТІ РОЗВАГИ, втілення мрій і креативний відпочинок.
 
Спеціально для українських читачів авторка й ілюстраторка додали до цього щоденника двох українок — Соломію Крушельницьку і Софію Яблонську. Планувальник створений за мотивами серії книг «Емі і Таємний клуб супердівчат».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage