Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Гридін Сергій
Сергій Гридін про Євромайдан
Я вірю в чудо! Вірю, що одного ранку Україна прокинеться європейською державою з високим рівнем економіки, чесними політиками та президентом, який буде виконувати волю народу, а не розпухлої від статків купки олігархів. Вірю, що повернуться з офшорів «позичені» з бюджету кошти і ми нарешті розрахуємось з зовнішніми боргами, а політичні амбіції ляжуть в жертву інтересів громади.
 
Я знаю, що результатом Євромайдану буде перемога! Перемога здорового глузду та компромісних рішень, які дозволять нам відчути себе не жителями «третього світу», а істинними європейцями. І тоді не буде розподілу на «схід» і «захід», а всі ми (незалежно від мови спілкування) будемо просто українцями.
 
Європа не ідеальна і євроінтеграція це не тільки і навіть не стільки безвізовий в’їзд до інших країн. В першу чергу, це самодисципліна. Адже жодний єврокомісар не приїде до кожного українського містечка щоб боротись з корупцією чи перевіряти дотримання законодавства! І немає такої чарівної палички щоби все змінилось за одним її помахом! Це процес довгий, іноді болісний тому, що ламає всі наші надбані в «совку» звички і принципи.
 
Але ми мудрі та сильні і зможемо пройти весь шлях з честю! Європо! Ми вже йдемо!
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage