Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Луцюк Анна
Позитивні та щасливі. Книжки для хорошого настрою
Хочете посміятися, помандрувати й зарядитися енергією змін? Засумували за офісними буднями, дружніми посиденьками і новими краєвидами? Тоді гайда читати добрі і смішні історії! Наступні 5 книжок — ефективна панацея від нудьги і печалі, одним махом перенесуть  до океану, північного сяйва, у коло друзів; зворушать, розвеселять і надихнуть рухатися у напрямі власних мрій.
 
 
 
Віржіні Ґрімальді «Саме час знову запалити зірки»
 
У романі французької письменниці Віржіні Ґрімальді, як і заведено у Франції, присутні шарм і легкість, попри життєві труднощі у персонажів. Коли все йде шкереберть, важливо дослухатися до бажань і діяти, можливо, всупереч логіці, але в унісон власним потребам. Офіціантку Анну звільняють з роботи, в неї купа боргів і дві доньки, які потребують уваги й підтримки. Вона позичає у тата трейлер і їде зі своїми дівчатами на зустріч із північним сяйвом...
 
Чим більше кілометрів проїжджають, тим тіснішає їхнє спілкування, збільшується компанія і стає веселіше. Зміна краєвидів і ландшафтів пов’язана з внутрішніми змінами, дорога завжди робить нас іншими. Це роман про материнство, піклування, дружбу і, звісно, про любов. Інколи несподіване рішення ламає сценарій життя, що котилося кудись не туди. Інколи поштовхом до змін стає історія, що вчасно з’явилася на вашій книжковій полиці.
 
Комплект з двох книжок Доржа Бату  обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
 
 
Дорж Бату «Франческа. Повелителька траєкторій» та «Франческа. Володарка офіцерського жетона»
 
Засумували за офісними буднями й колегами? Читайте книжки Доржа Бату! Тут автор описує робочі дні коригувальників траєкторій космічних кораблів і колеги не прості, а працівники NASA, але з перших сторінок стають добрими знайомими. З ними весело і просто, хоча кожен герой зі своїми особливостями. Дорж, Франческа, полковник Вескотт, офіцер Баррел, доктор Рассел… Великі і малі халепи, кумедні ситуації, напружені моменти й особливості роботи у такій структурі – поєднуються в легку і щиру оповідь. Динамічний сюжет, робочі перипетії й виклики, щирість і здруженість персонажів – сприяють тому, щоби на кількасот сторінок ви стали членом невеличкої, але згуртованої команди NASA.
 
 
 
 
Галина Вдовиченко «Пів’яблука. Інші пів’яблука»
 
Письменниця вміє занурити своїх читачів у знайому затишну атмосферу з перших сторінок і ти там не просто гостя, а одна із подруг героїнь. На віллі поблизу Львова четверо різних, але вже багато років рідних і близьких жінок збираються відсвяткувати день народження. Самодостатні, легкі і мудрі теревенять про все на світі, п’ють вино і нагадують, що жити треба зі смаком і насолодою… Сімейні стосунки та дружні – основні теми роману, але не забувайте про мрії, їх легко забути-розгубити у побуті і буднях, а магічних сувенірів, що виконують бажання, на всіх не вистачить.
 
 
 
 
 
 
 
Гелен Філдінґ «Щоденник Бріджит Джонс»
 
Історія Бріджит як пігулка проти поганого настрою, має такі ж цілющі властивості як перегляд серіалу «Друзі» в -надцятий раз. Нове життя зазвичай починають з понеділка або 1 січня, героїня дає собі ряд новорічних обіцянок, що кине курити, викине мотлох, скине зайву вагу, не витрачатиме більше, ніж заробляє і звісно не закохуватиметься в різних алкоголіків, трудоголіків і тд. Що з цього виходить дівчина описує у щоденнику. Читання записів зближує читачку з героїнею, схожі думки часто з’являються в голові у кожної з нас, особливо якщо тобі 30, ти незаміжня і хочеш змінити траєкторію руху власного життя. Дотепний, безпосередній і життєвий роман, що вже став класикою постфеміністичної літератури, забезпечить сміхом на кілька годин і близькою подругою Бріджит Джонс.
 
 
  
Дзвінка Матіяш «Дорога святого Якова»
 
Поки кордони закриті, дороги знерухомлені, будемо мріяти про нові міста, місця і смаки та планувати наступні маршрути. Книжка, з якою спокійно і тихо з перших сторінок, написана Дзвінкою Матіяш, після того як вона пройшла із чоловіком майже тисячу кілометрів найпопулярнішим пішохідним маршрутом Каміно-де-Сантьяґо.
 
Ми часто відчували потребу вирватися із ритму, який задавав сучасний докарантинний світ, дорога святого Якова — місце, де це вдавалося кільком десяткам тисяч пілігримів щорічно. Ви тільки уявіть: з ранку до вечора крокуєш гірськими стежками, сільськими дорогами серед виноградників, іспанського щедрого сонця. Ти споглядаєш його схід, бо там воно прокидається пізніше за паломників, чуєш стукіт палиць і шурхіт підошов, голоси незнайомих мов і сміх тих, з ким зазвичай розділяють кордони, але зараз ви рівні і рідні з однаковими мозолями, краєвидами і графіком. Текст Дзвінки цілющий і медитативний, а також спонукає зібрати наплічник і вирушити назустріч мріям.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage