Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Семенюк Олена
Пізнавальні книжки для дітей: що і про що
Дитячих книжок стільки, що в дорослих розбігаються очі. Ми пропонуємо вам добірку пізнавальних книжок для дітей. Космос, залізниця, стартапи і ще тааак багато всього – обирати вам, а дітлахам сподобається все!
 
 
«Так багато всього», Майя Ганіш
 
Книжка Майї Ганіш – просто must have для дітей, які лише вчаться читати. До того ж це книжка-білінгва, тож малюки зможуть вивчати назви предметів відразу двома мовами – українською та англійською. Назви видів спорту та спортивного інвентаря, продуктів харчування, столових предметів, тварин, комах, птахів, одягу, взуття та природних явищ – усе це та навіть більше Майя Ганіш пропонує дітлахам. Ну а щоб вивчення предметів було ще легшим, авторка сама проілюструвала книжку. Дивитися не надивитися просто! Дорослі, перевірте свої знання кожного з предметів у книжці! Впевнені, і ви щось нове для себе почерпнете :)
 
 
«Як прокласти залізницю», Мартін Содомка
 
Чеський письменник Мартін Содомка вже відомий своїми книжками «Як змайструвати літак»«Як збудувати дім»«Як змайструвати автомобіль» і «Як змайструвати мотоцикл». Тепер автор ділиться секретами про виникнення залізничних шляхів, потягів, етапів будування центральних магістралей у книжці «Як прокласти залізницю»!
 
Тут стіііільки цікавезних історій, що можна не помітити, як книжка поглине своїх маленьких читачів. Хочете побавити дітлахів чимось цікавим, але водночас корисним? «Як прокласти залізницю» Мартіна Содомки – це саме те, що треба!
 
Разом із героями книжки читачі дізнаються, як працює паровий двигун, як конструюють локомотив, як прокласти тунель та як знаходять маршрут для подальшого прокладання колій. Але не варто думати, що книжка обмежиться лише технічними фактами й буде цікава лише хлопчикам. Без романтики тут теж не обійшлося!
 
 
«Ідея на мільйооООоон», Катерина Сад
 
Як зробити стартап знають чимало дорослих, але як розвинути подібні знання та навички у дітей? Коли слова дорослого світу заскладні, на допомогу приходить дитяча книжка та її казкові герої! Українська письменниця та ілюстраторка Катерина Сад створила дуууже класну книжку для малечі – «Ідея на мільйооООоон», а в ній – історія про зграйку качок, які шукали собі житло, а вигадали стартап. Що вдалося качкам можна дізнатися, гортаючи цю  фантастичну книжку-картинку.
Заходи за участі авторки на 25 Book Forum:
П’ятниця, 21 вересня:
12:00 - 12:45 – «Ідея на мільйон»: майстер-клас із друку на еко-торбинках. Проводить ілюстраторка Катерина Сад, авторка книжки-картинки – Львівська обласна бібліотека для дітей, читальний зал для дітей 5-9 класів (вул. Винниченка, 1).
 
«Професор Астрокіт і неосяжний космос», Домінік Воллімен
 
Шукаєте книгу для малюків-чомучок? «Професор Астрокіт і неосяжний космос» точно задовольнить численні дитячі «Чому?». Як живуть планети, зорі, сонце, місяць, як функціонують супутники та як працює техніка там, де без спеціального спорядження не може перебувати людина – це лише малееенька частина того, про що розповість дітлахам Астрокіт!
 
Книжка для дітей, але не завадить навіть дорослим. Перевіримо, хто знає про космос більше: малюки чи батьки?


Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage