Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Чепурнова Яна
Останні примірники дитячої літератури, на які варто звернути увагу
Радимо батькам наймолодших та найдопитливіших читачів шукати захопливі та повчальні твори. Підготували для вас добірку видань, які залишились у декількох екземплярах. Серед них точно знайдеться історія і для вашої дитини. Додати казковості у життя дітей так просто, якщо обирати книги Старого Лева!
  
Війна, що змінила Рондо обкладинка
Тираж закінчився
«Війна, що змінила Рондо» творчої майстерні «Аґрафка»
(від 7 до 10 років)
 
Хочете чи не хочете, але настає момент, коли дітям потрібно пояснювати складні речі та явища. Одне з них війна, яка є жорсткою, нещадною і залишає пекучі шрами у серцях людей. «Війна, що змінила Рондо» – книга, яка говорить про існування добра і що незважаючи на труднощі, найслабкіші все ж можуть перемагати.
 
Завдяки цій книзі ви відверто поговорите зі своєю дитиною про глобальні проблеми в нашій країні чи світі на прикладі чарівної історії, де все все ж буде позитив та надія на кращі часи.
 
 
Вище за небо обкладинка
Тираж закінчився
«Вище за небо» Клауса Гаґерупа (від 11 до 14 років)
 
У Марі повна неприязнь до власної зовнішності та імені. Вона юна дванадцятирічна худорлява дівчина з рідким волоссям, витонченою посмішкою та блідо-блакитними очима. Непривітність так і відчувається у її поведінці та манерах: вона завжди зла, неприязна та груба. Чудове спілкування у неї складається лише зі старою вчителькою Ш’єр, яка має такі ж особливості характеру.

Разом їм вдалося знайти спільну мову та проживати насичено літню пору, яка стане приємним спогадом для обох. Їхня спільна мета - пошук кохання вчительки ще часів її молодості. Вдача Марі ще й як знадобиться їм у досягненні поставлених цілей.
 
Усміхаки обкладинка
Тираж закінчився
«Усміхаки» Лариси Денисенко (від 9 до 14 років)
 
У житті батьків настає такий момент, коли дитина просить чотирилапого друга. І якщо дорослі вирішують ощасливити свою дитину, то варто їй пояснити всю відповідальність та важливі особливості догляду собак. Домашній улюбленець - це не тимчасова забавка. Менших наших друзів потрібно годувати, доглядати, лікувати і водити на прогулянки. Песик, який росте в любові, стає не просто хатнім улюбленцем, а частиною сім’ї і має інтелект трирічної дитини. Саме від виховання буде залежати характер цієї «дитини».
 
Мандрівки з Чарівним Атласом: Париж обкладинка
Тираж закінчився
105 грн
У КОШИК Icon
«Мандрівки з Чарівним Атласом: Париж» Надійки Гербіш
(від 6 до 10 років)
 
Третя книга із серії «Мандрівки з Чарівним Атласом» розповість нам про місто, де панує кохання і найсмачніша випічка – Париж. Головні герої Лука й Терезка цього разу візьмуть з собою закохану пару.
 
Їх чекають свіжі круасани та знайомство з таємницями Ейфелевої вежі й загадкового Монмартру, променад вздовж Сени. Не менш цікавим буде глянути на картини відомих імпресіоністів. Також вони побувають біля легендарного собору Паризької Богоматері.
 
До столиці Франції хочеться повертатись! Можливо це через те, що Париж називають Містом Світла? Лука, Терезка та їхні друзі дізнались всі причини, чому варто тут побувати.
 
Леля з будиночка на дереві обкладинка
Тираж закінчився
«Леля з будиночка на дереві» Юлі Лящинської
(від 7 до 12 років)
 
Звичайна сім’я: мама, тато і дівчинка Леля. З незвичного у них – будиночок на дереві. Якось з’явились у них злі сусіди, що прагнули заграбати комфортну оселю для свого вередливого синочка. Леля звала його Свинопринцом. Леля, хоч і маленька, однак смілива і цілеспрямована прагне попри все захистити домівку.
 
Аврора та інші принцеси обкладинка
Тираж закінчився
«Аврора та інші принцеси» Оксани Куценко
(від 9 до 12 років)
 
Принцеси теж бувають різні. Книжка «Аврора та інші принцеси» розповідає нам історії про різних принцес, де кожна з дівчат – індивідуальна, креативна і відважна особистість. Атмосфера, яку вони створюють навколо себе – однаково магічна і дивовижна. Наші принцеси дуже різні, а от що їх відрізняє і чому, можна дізнатись у книзі Оксани Кротюк. Кожна маленька дівчинка зможе відчути себе у ролі справжньою принцесою.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage