Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Фенюк Анастасія
Найочікуваніші новинки березня від Старого Лева
Впевнені, кожен із нас вже чекає теплі весняні промені сонця, а наші березневі новинки вже зовсім скоро будуть чекати вас на полицях у наших книгарнях:) Що ж там новенького?
 
«Емоції Ґастона», Орелі Ш’єн Шо Шін
 
Перші в нашій добірці, як завжди, книги для наших маленьких читачів. Ілюстраторка та практикуюча софрологиня у дитячому садку Орелі Ш'єн Шо Шін створила серію книжок для малюків віком 3-5 років «Емоції Ґастона»: «Я радію», «Я боюся», «Я сумую», «Я шаленію». Маленький єдиноріг Ґастон дуже засмучений, то чогось боїться. А іноді буває й навпаки - наскільки радісним і шаленим, що хоче поділитися цим з кожним. На прикладі барвистого єдинорога дітлахи навчаться відрізняти емоції та приборкувати їх.
 
«Найщасливіше Левеня», Олександр Шатохін
 
Чудова історія про неймовірного левенятка, яке так сильно любить співати пісні! Але його мрія може бути зруйнована волею батька-лева, адже майбутній цар усіх звірів повинен грізно гарчати. Чи здійсниться мрія левенятка стати музикантом? Чи все таки йому доведеться послухати тата?
 
«Я люблю йогу!», Езґі Берк
 
Йога – це чудовий спосіб розвинути у своєї дитини гнучкість, координацію, силу та, навіть, емоційну стабільність. Книга письменниці, яка родом із Туреччини, якраз стане в нагоді вашим дітлахам та допоможе зробити перші кроки в освоєнні різних духовних, фізичних і психологічних практик.
 
«Муся та бабуся», Галина Кирпа
 
Маленькій киці Мусі доводиться тяжко, вона не має власного дому. Погана погода для неї як випробування, мокрі лапки, холодна і голодна. Але ось воно щастя, Мусю прихистила до себе Бабуся! Така зворушлива історія дружби, яка гарантовано сподобається вашим діткам.
 
«Місія "Порятунок": ведмеді», Євгенія Завалій
 
Чудова книжка, яка змалечку розповість дітям про жорстоке поводження з тваринами у цирках. Сумна та зворушлива історія про ведмедицю Христю, яка потрапила у неволю, де жорстокі люди знущалися над нею. Але кожна історія має право на щасливий кінець. Ця історія не виняток! Хто допоміг Христі? Де вона тепер і чи все з нею гаразд?
 
«Вулиці. Прогулянка по наймальовничіших вулицях світу», Мія Кассані
 
Все ще думаєте що подорож – це обов’язково потрібно кудись їхати? Тепер можна мандрувати зі своїми дітками сторінками книги Мії Кассані. Велика Британія? Іспанія? Німеччина? Без проблем! Прогулянка наймальовничішими вулицями зацікавить як діточок, так і їхніх батьків. А неймовірні ілюстрації Аґусті Соуса змусять затримуватися на сторінках книги та розглядати кожне віконечко!
 
«Дівчина Онлайн: соло», Зої Заґґ
 
Книга, яку з нетерпінням чекає кожен із нас. Завершальний роман трилогії британської письменниці Зої Заґґ, напевно, більш нам всім відомої завдяки своєму YouTube каналу. Новий навчальний рік, нові друзі, нове кохання та чи вдасться юній Пенні дійсно почати нове життя та більше ніколи не згадувати про Ноа?
 
«Крадій часу», Террі Пратчетт
 
Ще одна новинка, яку вже хутчіш хочеться прочитати! Крадій часу – завершальний роман  циклу про Смерть із серії «Дискосвіт» Террі Пратчетта. Час можна вкрасти, і як тільки подібне станеться, це буде справжній абокраліпсіс.  У заключній частині з'являються нові герої.  Чи зможе хтось з них зробити найточніший годинник у світі та не допустити завмирання часу?
 
«Свято, яке завжди з тобою», Ернест Гемінґвей
 
Спогади американського письменника Ернеста Гемінґвея про його життя в Парижі. Книга занурить вас в атмосферу Франції 20-х років ХХ століття та розповість, якою щасливою може бути людина без копійки за душею. Як, будучи голодним, не істерити, а знаходити в цьому щось нове. Як знайти в собі сили почати все з початку, а не опустити руки, навіть якщо всі ваші здобутки, на які були покладені великі надії, зникли назавжди.
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage