Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Мандруємо, вивчаємо, досліджуємо.... Топ-5 пізнавальний новинок для дітей
Допитливості дітлахів немає меж. Скільки цікавого не розповідай, а їм однаково мало. Дитячий нон-фікшн сьогодні в тренді, адже чимало дітлахів для дітей різного віку із захопленням розглядають підзнавальні книжки, мандрують лабіринтами та беруть участь у квеснах, прагнуть вивчати нове й відкривати нові світи. Саме це надихає Старого Лева перекладати й видавати все більше пізнавальних книжок для дітей. І ось кілька з найяскравіших новинок видавництва, що побачать чи уже побачили світ до Книжкового Арсеналу. 
 
«Атлас міст» Джорджії Черрі
переклад Ольги Горби, ілюстрації Мартіна Гааке 
 
Це не банальний путівник для туристів, якщо ви раптом так подумали. Авторка спілкується зі своїми читачами на рівних, а тому не дивуйтесь, якщо вона звертатиметься до вас із проханням «повештатись в Булонському лісі», «повитріщатися у вікна Великого палацу», «потусуватися в Замку Святого ангела» або «взяти штурмом стіну мавританського замку Святого Георгія».
 
 
У книжці маленькі читачі й читачки вирушать у 30 міст, серед яких Афіни, Стамбул, Лондон, Париж, Рим, Берлін, Нью-Йорк, Ріо-де-Жанейро, Кейптаун, Токіо, Сідней та багато інших! А на кожному розвороті автори розмістили основні історичні пам’ятки, архітектурні споруди, видатних людей тощо, які характеризують те чи інше місто. Ну що, гайда у подорож?
 
 
«Ботанікум» Кесі Вілліс
переклад Анастасії Богоніс, ілюстрації Кейті Скотт 
 
Ця книжка сподобається як дітям, так і дорослим. І звісно, що зовсім не обов’язково бути фахівцем з ботаніки, аби знатися на рослинах. Це видання настільки просто і захопливо розповідає про різні види рослин та їхні особливості, що від читання «Ботанікума» неможливо відірватися.
 
 
 
Це книжка - музей, який відкритий цілодобово. Тут можна поблукати полем, лісом, джунглями й насолодитися сотнями найдивніших і найцікавіших рослин: від крихітних водоростей до неймовірних рослин-хижаків. Рослини з часом теж еволюціонували та пристосовувалися, а дізнатися як саме можна у «Ботанікумі».
 
 
«Як творити галерею» Ондржея Хробака, Ростіслава Коричанека, Мартіна Ванєка, Яна Пресса
переклад Лідії Кіцили, ілюстрації Девіда Бьома
 
Завдяки чудовій роботі ілюстратора та мистецтвознавців народилася цікавезна книжка «Як творити галерею». Завдяки ній малюки потрапляють у закамарки музеїв та галерей: дізнаються, яка їхня структура, як виникають експозиції, як працюють різні дотичні до цих місць люди, що можна вважати витворами мистецтва... Про це вам навряд чи розкаже тітонька-екскурсовод у, наприклад, краєзнавчому музеї. Але ця книжка допоможе орієнтуватися у мистецьких закладах, розуміти основні принципи їхньої роботи.
 
 
 
Музеї чи галереї не будуть видаватися дітям або ж навіть дорослим нудними чи недоступними. «Як творити галерею» допоможе і батькам, і малюкам розуміти та сприймати ту величезну кількість подій та цікавих справ, які трапляються у стінах цих захопливих будівель.
 
 
«JavaScriptдля дітей. Веселий вступ до програмування» Ніка Морґана
переклад Назарія Агаджаняна, ілюстрації Мірана Ліповача
 
Здавалося б, що книжка занадто проста, бо ж дитяча. Однак, насправді у ній автор пояснює дуже серйозні речі. У сучасному світі програмування починає бути все більш актуальним та потрібним кожному.
 
 
Якщо ви батьки малюка, зізнайтесь, ви або самі не дуже розумієтесь у програмуванні або ж вам складно пояснити дитині що це таке і як з тим працювати. Книжка дасть відповідь на усі питання, крок за кроком пояснить, як працювати з рядками, масивами та циклами, інструментами DOM та jQuery, елементом canvas для малювання графіки. Тут є і чудові приклади, і кумедні ілюстрації, ба більше – наприкінці кожного розділу є завдання з програмування.
 
 
«Таємничі загадки» 
упорядкування Ани Гальйо, переклад Сергія Борщевського, ілюстрації Віктора Есканделя
 
Хочете, аби ваш малюк розвивав логіку та уяву? Тоді книжка «Таємничі загадки» саме для вас. Складні, на перший погляд, загадки поєднані з розвагами та змаганнями, тож дітлахи не будуть сумувати й миті. Насправді ж, усе просто, якщо увімкнути режим детектива й знаходити підказки.
 
 
На сторінках видання ви знайдете інструкцію до книжки, як і з ким грати, як здобувати бали. «Таємничі загадки» – це дуже хороша можливість перевірити не лише розумові здібності дітлахів, а й потренувати мозок батьків. Зберіться усією родиною та влаштуйте зі своїми дітьми батл – хто відгадає більше загадок. Хтозна, можливо, ваші малюки кмітливіші й спритніші за вас ;) Перевіримо?
 
 Добірку нових енциклопедій можна знайти за посиланням, а якщо шукаєте книжки для розвитку, то переходьте за цим посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage