Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Удуд Марія
Літературні календарі: а що для мене?
Рік розпочався, а з ним відкрилися нові записники, настінні календарі та планувальники. Ми – читаки – прискіпливі до вибору особистого паперового планувальника на наступні 366 днів.  Пропоную до вибору кілька творчих календарів – щоденники, щотижневики, настінні, мамські з найкрасивішими літературними ілюстраціями.  
 
Настільний календар «Любителі книжок» 
 
 
Мрія бібліофіла стає реальністю – кожен день приносить книжкову рекомендацію. Читачам, які полюбляють твори Дена Брауна, доручено перевірити «Англійську дівчину» (The English Girl) Даніеля Сільва (Daniel Silva). Поборникам Кормак МакКарті (Cormac McCarthy) натякають про дебютний роман Вільяма Гая (William Gay) «Довгий будинок» (The Long Home). На додачу подані відомі найсвіжіші цитати, літературні вікторини, дивовижні факти про улюблених авторів.
 
Відривний календар на кожен день «Цитати з «Гри престолів» Джорджа Мартіна
 
 
Подорожуйте цілий рік із сім'ями Семи Королівств, поки вони борються за Залізний Трон. Календар пропонує цитати численних персонажів серії фентезійних романів Мартіна. Шанувальники його книжок і серіалу будуть у захваті від настільного календаря, згадуючи епічні пригоди на континенті Вестеросі, де зими тривають вічно. 
 
Серія календарів та записників на тему культового коміксу Peanuts.
Відривний календар від Andrews McMeel Publishing 
 
 
Один з найвідоміших коміксів кількох поколінь Peanuts привносить іронічну ретроспективу в наше повсякденне життя. Кожен день – новий комікс, крім суботи та неділі, які зображені на одній сторінці. У календар вміщені також загадки та жарти на зворотній частині сторінок. Попри те, що в нижньому лівому куті кожної сторінки є невелика ілюстрація героя з банди Peanuts, таки залишається достатньо простору для нотаток та нагадувань.
 
Щоденник-молескін Peanuts від Moleskine  
 
 
Ще один щоденний календар з кольоровими ілюстраціями з відомого коміксу. Це щотижневий молескін у твердій палітурці з тематичними графіками і позначками та тематичними наклейками. 
 
Такий самий тематичний молескін «Маленький принц» Антуана де Сент-Екзюпері. 
 
 
Також молескін за мотивами культової фантастичної саги «Зоряні війни».
 
 
Щоденник-розмальовка від Andrews McMeel Publishing LLC
 
 
Це календар з 54 сторінками-розмальовками квіткових орнаментів, геометричних див, природних явищ, які кожен може перетворити на шедевр. Календар має щомісячні сітки з серпня 2015 по грудень 2016 року, щотижневе планування на 2016 рік, і довідковий календар на три наступні роки. 
 
Перекидний щомісячний календар «Де  живуть диковиська» (Where the Wild Things) Моріса Сендака
від Browntrout Publishers 
 
 
Календар з ілюстраціями книжки про хлопчика Макса, який дивним чином переноситься з безпечної спальні до віддаленого острова, на якому живуть страшні на вигляд істоти. Календар, як і книжка, захоплять уяву користувачів різного віку.
 
Настінний календар «Мумі-тролі на Рив'єрі» 
від Flame Tree Publishing   
 
 
Істинна скандинавська класика про мумі-тролів, які своїми пригодами захоплюють аудиторію протягом багатьох десятиліть. 12 зворушливих кольорових ілюстрації з улюбленими персонажами Мумі-Долини.   
 
 
 
Геніальний планувальник для усієї сім’ї разом з героями книжок Сандри Бойтон. Календар вміщує 17 місяців, починаючи з навчального року у 2015-му. Це простір для планування відряджень, справ мами/тата/дітей, і все це зібрано в одному календарі. Незалежно, скільки всього відбувається, мама знає про все.  
 
Безперечно, український книжковий ринок теж дивує літературними календарями. Зокрема, літературно тематичний настільний перекидний календар від «Видавництва Старого Лева» за мотивами «кротячої» трилогії Тараса Прохаська та Мар’яни Прохасько. У цьому календарі схована відривна листівка, яку можна надіслати другу. Хто читав книжку, безперечно, захоче пригостити на рік уже рідних кротенят та їхніх лісових друзів.  
 
 
 
  
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage