Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Кулінарні книги Старого Лева до зимових свят
Фото - Олександр Новіцький, із книги «Малятам і батькам»
 
Зима – це не лише холоднеча та сніг, а й час свят, подарунків, родинних зустрічей, і ще – приготування різноманітних різдвяних смаколиків. Щоб більше відкрити для себе світ кулінарії та здивувати рідних і друзів оригінальними стравами на святковому столі, Старий Лев зібрав для вас декілька кулінарних книг. Вони допоможуть потішити найдорожчих людей смачненьким та можуть стати чудовим подарунком до зимових свят.
 
Книги відомої галицької майстрині Дарії Цвєк були помічниками для багатьох поколінь господинь, і сьогодні залишаються незамінними на кухні. Тому Старий Лев приготував для вас нове зібрання рецептів Дарії Цвєк на кожен день – книгу «У будні і свята». Вона відкриє вам секрети приготування як смачних і швидких страв на щодень, так і смаколиків, без яких не обходиться жодне родинне свято. 
 
 
Інша книга пані Дарії – «Малятам і батькам» - вже давно полюбилася читачам. Адже це не просто зібрання рецептів, а мандрівка українськими традиціями. З якими стравами зустрічати Новий рік, без чого не обходиться різдвяний стіл, що покласти у великодній кошик, чим потішити дітвору на День народження; а ще чимало ігор та розваг для малечі, святкових віршиків, народних віншувань, колядок та щедрівок. Це та багато іншого ви знайдете у книзі відомої кулінарки. 
 
 
Відкрити для себе кулінарні традиції навіть найвіддаленіших куточків України ви можете завдяки книзі телеведучого та знавця продукції зі знаком якості Костянтина Грубича «Смачна країна». Костянтин об`їздив усю країну в пошуках унікальних страв, притаманних тому чи іншому регіону. Котлети по-донбаськи, медовий квас із Вінничини, кондьор від запорізьких кулінарів, поліська картопляна ковбаса, гречана ліґуміна по-тернопільськи…  Кожен із рецептів у книзі має свою історію та надихає створювати власні кулінарні шедеври. 
 
 
Любителям оригінальних страв неодмінно припаде до смаку книга одного з найвідоміших британських кухарів Джеймі Олівера. У виданні «Готуємо з Джеймі» ви не лише знайдете унікальні рецепти, а й отримаєте чимало порад, яке кухонне приладдя повинно бути в домі, як обирати продукти, як із кількох інгредієнтів приготувати справжній витвір мистецтва, навіть якщо ви новачок у цій сфері… 
 
 
Млинці з варенням від Петра Радковця, помідорова зупа від Мар`яни Савки, мамалига від Тараса Прохаська, мелені зрази по-голосківськи від Віктора Морозова, флячки від Павла Гудімова… Родинні рецепти відомих галичан зібрав в одній книзі письменник Юрій Винничук, щоб ми змогли насолоджуватися шедеврами галицької кулінарної традиції та легко готувати страви, якими смакують знані українці. 
 
 
«Містерія Різдва» - книжка, яку наповняє радість величного свята Різдва.  У ній зібрано 12 страв, які об`єднують родину за святвечірнім столом. Кутя, узвар, вареники, голубці та підлива, пампухи… А доповнять атмосферу свята різдвяні вірші та колядки, що також увійшли до книги. 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage