Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Полоз Єлизавета
Коли шкільної програми замало, або Серії дитячих книжок для дуже допитливих
Бути батьками допитливої дитини важко, адже потік постійних «як?», «що?», «чому?» ніколи не зупиняється. Але бути допитливою дитиною ще важче: вони вбачають запитання в кожному предметі і явищі, що їх оточує, але не завжди отримують задовільну відповідь або пояснення від дорослих. Крім того, їм завжди мало тієї інформації, що розповідає вчитель на шкільних уроках, вони прагнуть більшого. І надати дітям канали для навчання можемо лише ми, дорослі. Тому пропонуємо вам пізнавальні книжки для дітей, які розширять їхні горизонти — одразу серіями, щоб вистачило на довше Посмішка
 
Серія пізнавальних книжок від А до Я обкладинка
Серія недоступна
 
Серія книжок «Від А до Я»
Для дітей 7-10 років
 
Пізнавальна серія абеток-енциклопедій, у якій ви побачите відомих діячів української культури з неочікуваного та людяного боку. Це винятково яскраві артбуки для родинного читання, завдяки яким ви дізнаєтеся не тільки біографії талановитих українців минулого, а й полюбите кожного з них завдяки цікавинкам та легкому гумору. Зараз ви вже можете потоваришувати з митрополитом Шептицьким, із Вічним революціонером Франком, із гордістю нації Шевченком, із головним філософом України Сковородою та сонячним життєлюбом Антоничем. І, звичайно, найголовніше — кожна така книжка-лабіринт оформлена дуже красиво, тому її хочеться не тільки читати й вивчати, а й розглядати та обговорювати.
 
Серія книжок Стівена та Люсі Гокінґів про Джорджа обкладинка
1,320 грн1,122 грн
У КОШИК Icon
 
Серія книжок Стівена та Люсі Гокінґів про Джорджа
Для дітей 10-15 років
 
Після шкільної програми фізики й астрономії у багатьох дітей зароджується любов та тяга до космосу, але ж так важко осягнути безмежність через підручники з сухим викладом інформації. Та на щастя малих допитників, «Видавництво Старого Лева» має цілу серію захопливих книжок про подорожі космосом від геніального фізика Стівена Гокінґа та його доньки Люсі. Познайомившись із головним героєм Джорджем, ви разом із ним осідлаєте астероїд, щоб врятувати і друга Джорджа, і власну планету — а це ж лише початок! Що далі, то ширші горизонти. Кожна книжка — це унікальний мікс виняткових пригод, детективу, міцної дружби й, найголовніше, не нудної фізики, доповнених ілюстраціями та неймовірними фото космосу.
 
Комплект книг «Дітям про бізнес» обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
 
Бодо Шефер, «Пес на імя Мані», «Кіра і таємниця бублика»
Для дітей 9-12 років
 
У школі навчають багатьом речам, але деякі важливі для життя моменти проходять повз дітей, наприклад, фінансова грамотність. Щоб заповнити ці прогалини, Шефер Бодо, німецький бізнесмен та фінансовий консультант №1 в Європі, у своїх книжках вчить дітей ощадливості та цілеспрямованості. І допомагає йому в цьому білий лабрадор Мані, якого виходила 12-річна Кіра і який, навдивовижу, уміє розмовляти й знає все-все про гроші. Разом із Кірою ваші діти зрозуміють, чому краще накопичувати та вкладати гроші, дізнаються, як створити банківський рахунок і як заробляти на біржі, вкладаючись у акції, і чому робота має приносити задоволення. Але не хвилюйтеся, ваша дитина не виросте Скруджом МакДаком, якого хвилює лише матеріальна складова світу, адже в другій частині «Кіра і таємниця бублика» автор надає моральні уроки, сім правил життя, нагадуючи, що кожна людина повинна виплекати власний характер і перш за все має залишатися людиною.
 
Серія пізнавальних книжок-музеїв обкладинка
Серія недоступна
 
Серія пізнавальних книжок-музеїв («Анімаліум», «Ботанікум», «Історіум»)
Для дітей від 6 років
 
Ви читали книжки, ви ходили до музеїв, а чи насолоджувалися ви подорожжю книжкою-музеєм? Серія пізнавальних книжок-музеїв дозволить вам і вашим дітям пройтися колекцією неймовірних артефактів зі стародавніх цивілізацій, не виходячи з дому; поспостерігати за еволюцією та життям тварин, не вилазячи з-під ковдри; загубитися в джунглях дивовижних рослин, подеколи навіть хижих, не знімаючи піжами. Довершеність «Анімаліуму», «Ботанікуму» і «Історіуму» вбачається не лише в продуманому зв’язку тексту й ілюстрацій, ні, радше в кожнісінькому елементі на кожній сторінці видання. Тому йдеться не лише про неймовірну пригоду та хороший вклад у розвиток кожного, але й про естетику книжкових музеїв, яка не залишить байдужим нікого.
 
Серія книжок Мартіна Содомки обкладинка
Серія недоступна
 
Серія книжок Мартіна Содомки («Як змайструвати автомобіль», «Як прокласти залізницю», «Як змайструвати мотоцикл», «Як змайструвати літак» та «Як збудувати дім»)
Для дітей від 7 років
 
Майже все життя людини у той чи інший спосіб пов’язано з колесами — неважливо, чи вони від візка, велосипеда, автомобіля або це взагалі шасі літака. І це цілком логічно, адже транспорт допомагає нам швидко пересуватися, із комфортом діставатися далеких куточків світу, безпечно дізнаватися нове про світ. Тому не дивно, що багатьох дітей приваблює всесвіт великих машин на колесах, і серія книжок Мартіна Содомки, чеського письменника й ілюстратора, допоможе їм нарешті розібратися, як змайструвати той чи інший транспортний засіб. Як працюють двигун, зчеплення та гальма? Навіщо мотоциклам амортизатори? З яких деталей складається літак? Що таке підйомна сила? Безліч питань, і на всі є відповіді. До того ж уся фактична інформація нанизується на історію друзів: пацюка Арні, горобця Зила та жабунця Бородавки, — та доповнюється яскравими ретроілюстраціями, тому книжки легше сприймаються та краще запам’ятовуються. І викликають неодмінне бажання щось сконструювати.
 
Комплект з трьох книжок Діани Вінн Джонс (Замок Хаула) обкладинка
Тираж закінчився
 
Діана Вінн Джонс, «Мандрівний замок Хаула»«Повітряний замок», «Будинок безлічі шляхів»
Для дітей 9-12 років
 
Не так давно чарівна історія Діани Вінн Джонс «Мандрівний замок Хаула» була внесена до шкільної програми, і хоча книжка має логічний та цілком щасливий кінець, ми впевнені, що діти сумуватимуть за вигаданим світом і прагнутимуть продовження магічних пригод Софі та Хаула. У «Будинку безлічі шляхів», продовженні історії, читач і читачка познайомляться з юною Чарліною, яка понад усе обожнює книжки та гарненько попоїсти, і разом з нею повернуться до мандрівного замку, заполоненого таємницями та чудесами. Інша історія із серії – «Повітряний замок» — знайоми читачів з іншими героями та пригодами, які також зринають на сторінках «Будинку безлічі шляхів». Діана Вінн створила чарівний світ, у який неможливо не закохатися, і героїв, яким хочеться співпереживати. Разом із ними ви вирушите в пригоди, сповнені гумором і гарним настроєм, а також знайдете сили на віру в диво навіть у реальному світі.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage