Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Чиркова Дар'я
Книжки, які покращать ваше життя
Ще рік тому бестселерами були книги-достигатори, мотиватори. А потім ми залишились вдома. Хтось з, а хтось і без роботи. Працювали в піжамі та проводили увесь час в оточенні родини або ж наодинці. Ходили в масках і боялися повідомлень про новини з лікарень. 2020 рік  показав нам, як важливо постійно самовдосконалюватися. І не тільки в робочих навичках, які, звісно ж, теж не мають меж, а й у власному здоров’ї – фізичному та емоційному.
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
144 грн
Зареєструватися
Аріанна Гаффінґтон у своїй книжці «Досягай і процвітай» розвіює наші уявлення про цінності. Попередній рік довів нам, що самотність теж призводить до вигорання. А те, як ми махнули рукою на людські відносини призвело до їх краху під час карантину. Шалений темп «справ» зводить з розуму й аж ніяк не є танком життя.
 
Авторка закликає отямитися. Спираючись на сучасні дослідження у сфері психології, спорту й фізіології, Аріанна Гаффінґтон ділиться дієвими практиками, що допоможуть кожному з нас змінити застарілу формулу успіху, а за нею — і власне життя.
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
144 грн
Зареєструватися
Якщо ви вже розібралися з непотребом у своїй голові, час переходити до простору навколо. І тут на допомогу приходить Ґретхен Рубін, яка у своїй книзі «Спокій у душі» розкладає по полицях потрібні речі та сортує по смітниках той непотріб, що давно лежав на горищі. Її короткі й змістовні поради допоможуть зрозуміти, що саме є непотребом для вас і який спосіб наведення порядку годиться саме вам. А після того, як простір буде звільнено додайте йому трохи краси й оригінальності! ...але не купуйте нове сміття.
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
144 грн
Зареєструватися
Після того, як є порядок і в думках, і у квартирі, варто братися до роботи. Сидячи вдома важко взятися до роботи. Ілюзія зайнятості: помити посуд, приготувати сендвічі, випити чаю і подивитися серіал тощо. А як же встановлені дедлайни?». Знайомо? Тоді ви — справжнісінький прокрастинатор. Відомі психологи Джейн Б. Бурка та Ленора М. Юен у своїй книзі «Прокрастинація» пропонують чутливий, а іноді смішний погляд на проблему, яка зачіпає всіх: студентів та вчених, офіс-менеджерів та керівників, домогосподарок та продавців. Ця книга — ефективний засіб, який допоможе вам взятися до справи, оминаючи перешкоди прокрастинації.
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
144 грн
Зареєструватися
Шлях до фінансової свободи. Bаш перший мільйон за сім років обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
Тож. У нас вже є спокій і порядок. Є робота і всі справи пороблені. А ще в нас є гроші. ...або нема. Книга Бодо Шефера підійде всім, хто боїться багатіти й тим, хто має ціль стати мільйонером за сім років. «Шлях до фінансової свободи» розкриває питання стереотипів про гроші та заможність. Про життя без боргів і як заощаджувати, не обмежуючи себе в смаколиках. Прочитавши книгу ви покроково навчитесь правильно поводитись із грошима. Стати мільйонером не страшно, варто лише освоїти фінансову грамотність. Яка хоч і не проста, але дуже цікава. 
 
Ось ми й змінили життя на краще, усього чотирма книгами.
 
Далі буде.
 
Щасти!
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage