Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Семенюк Олена
Книжки-музеї: чому їх варто мати вдома
Книжки-енциклопедії відомі всім, а от книжки-музеї – це досі дещо нове й незвичне. Однак це ті книги, які точно варто мати вдома, як малим, так і дорослим! Можна зібратися й читати їх усією сім’єю, дізнаватися більше про вже знайомі об’єкти, або ж вивчати нові. Ну а потім ці книжки можна дарувати своїм молодшим братам чи сестрам, племінникам, дітям тощо. Бо подібна література – це хороший вклад у розвиток кожного. Розповідаємо вам про три базові книги-музеї, які слугуватимуть вам джерелом знань 24/7.
 
 
«Анімаліум», кураторки – Кейті Скотт, Дженні Брум
 
Колекція цього книжкового музею налічує понад 160 різних тварин. Тут ви дізнаєтесь, як тварини еволюціонували, зазирнете до препараційних лабораторій і відкриєте різноманітні природні середовища планети Земля.
 
Всі малюнки в книжці зображають справжніх-справжнісіньких тварин. Тут йдеться і про земноводних, і про риб, і про безхребетних, і про плазунів, і про птахів і ссавців. Також ви дізнаєтесь більше про середовище, у якому ці всі вищезгадані тварини існують, про фактори, які на них впливають, й краще зрозумієте, чим усі ці істоти схожі (або відмінні) між собою.
 
Хочете простежити історію розвитку життя на Землі? Тоді вам точно треба у цей музей. Хоча ні. Тоді цей музей потрібен вам :)
 
Ботанікум обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
 
«Ботанікум», кураторки – Кейті Скотт, Кесі Вілліс
 
А в цьому музеї є надзвичайна колекція рослин – від зооовсім крихітних, які іноді навіть важко роздивитися неозброєним оком, до величезних, розміром з 20-поверховий будинок. Цікаво, чи не так? Загалом, за даними вчених, наразі існує близько півмільйона рослин. Традиційно, у музеї вам теж розкажуть про середовище та умови, в яких існують різні рослини, гриби чи лишайники.
 
Як рослини виникли, розвивались, еволюціонували та продовжують далі пристосовуватися у нашому світі? Чому без рослин не було би людей? Як саме рослини створюють та регулюють повітря? Все це ви дізнаєтеся, відкривши книгу-музей «Ботанікум».
 
Історіум обкладинка
Тираж закінчився
 
«Історіум», куратори – Річард Вілкінсон, Джо Нельсон
 
От ви згадали про вже відомих та дізналися про нових тварин і рослин, знаєте більше про те, як вони існують та співіснують одні з одними, як розвиваються зараз і як еволюціонували в різні періоди свого існування.
 
Однак аби детальніше зрозуміти контекст, не обійтися і без знання історичних подій. Саме тому книжка-музей «Історіум» стане вам у нагоді! Тут вас чекають історії про те, як жили люди стародавнього світу, знайомство з-понад сотнею старовинних артефактів – як робочих знарядь, так і творів мистецтва, а ще ви краще зрозумієте зв’язки між цивілізаціями.
 
Цей музей настільки точно передає всю атмосферу різних віків, що додавши зовсім трошки власної уяви ви, як і авторка Джо Нельсон, бенкетуватимете з кельтами, милуватиметеся наскельними малюнками разом із аборигенами або ж торгуватимете з африканськими королями :)
 
Більше енциклопедій Старого Лева можна знайти за посиланням https://starylev.com.ua/tags/dytyachi-encyklopediyi

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage