Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія
Книжковий ресторан
 
Уявіть, що ви заходите у ресторан, сідаєте за столик і розумієте, що довкола вас сила-силенна книг: на поличках, підлозі, підвіконні, на столиках - усюди. Просто мрія книгомана. А найцікавіше те, що такий заклад насправді існує та майже десять років приймає гостей у Бельгії.
 
Дебора Дріон та Седрік Лежейн вирішили створити унікальне місце, у якому поєднали б дві свої пристрасті – їжу та книги. Саме так з`явилася ідея книжкового ресторану. Звісно, пара повинна була пережити багато труднощів, продати свій колишній бізнес. Вони вклали у свою мрію майже три мільйони доларів, але все ж таки втілили її у життя. Тепер у Бельгії працює велетенський ресторан, у якому можна не лише насолоджуватися смачними стравами, а й знайти чимало цікавих книг.
 
Сьогодні ресторан «COOK & BOOK», який розмістився на 1500 кв.м. з двориком та дитячим майданчиком, має дев’ять тематичних залів. У секції коміксів можна знайти історії про супергероїв з багатьох країн. Дитячий зал відомий своєю скляною підлогою, під якою розміщені іграшкові залізничні дороги. Дітлахи можуть обирати поїзди для гри та змінювати маршрути їхнього руху. У залі для мандрівників розміщені сотні путівників, карт, книг про різні міста та країни, а також історії про цікаві мандрівки. У мистецькій залі клієнти знайдуть десятки книг з образотворчого мистецтва, скульптури, фотографії, дизайну тощо, а в музичній секції  представлений чималий асортимент дисків та вінілових платівок. Для любителів художньої літератури у ресторані створена спеціальна зала, де можна знайти понад 800 найменувань книг класичної та сучасної літератури. Не менш комфортною є англійська зала, де читання книг можна доповнити класичним англійським чаюванням. 
 
І хоча власники кажуть, що сьогодні більшу частину доходу приносить все ж таки їжа, вони не втрачають надії, що скоро книги та страви зрівняються у показниках. 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage