Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Шиманська Анна
Кав’ярня від А до Я: на які питання відповідає креативний нотатник для дітей «Кав’ярня. Мій перший бізнес»
Свій перший бізнес – справа нелегка, і неважливо скільки вам при цьому років: 10, 20, чи 40. Не достатньо лиш гарної ідеї, адже майбутньому підприємцю слід знати кілька важливих кроків та умов, без яких ідея так і може залишитись лише ідеєю. І розібратись у їх послідовності та у внутрішній кухні першого бізнесу на прикладі відкриття кав’ярні допоможе наша новинка – креативний нотатник «Кав’ярня. Мій перший бізнес» авторства Бережніцкої Юстини.
 
Ця книга стане справжнім путівником для дитини у світі складних речей: бізнес-планів, брендування, менеджменту. Але юним підприємцю/підприємиці не варто боятися цих слів – у нотатнику вони подані максимально простою та зрозумілою кожному мовою. А ще після кожного етапу читачам пропонують зафіксувати власні ідеї, думки, пропозиції та варіанти – на це він і нотатник!
 
Ось кілька тем та питань, відповіді на які ви знайдете у найпершому бізнес-посібнику для вашої дитини.
 
Фінансові справи

Будь-яка справа потребує вкладання у неї коштів та ресурсів. І тут перед читачем постає кілька варіантів: кредит у банку, пошук партнера по бізнесу, а може, краудфандинг? Про переваги та ризик кожного з них можна дізнатись у книзі та зрозуміти, який варіант є найоптимальніший для вас особисто.

А ще ви отримаєте відповіді на питання: чим дохід відрізняється від прибутку, як формується ціна та від чого вона залежить і хто такі конкуренти та чому на них варто зважати при веденні бізнесу?
 

Локація та інтер'єр
 
Вдале місце розташування вашого закладу – одна зі запорук успіху. Що важливо знати при виборі локації для майбутньої кав'ярні? Які елементи інтер'єру створять для відвідувачів відчуття затишку? І як при цьому не забути про функціональність вашого простору?
 
Персонал
 
Жоден заклад не обійдеться без персоналу – людей, які не лише професійно виконуватимуть покладені на них обов'язки: готуватимуть каву, тістечка, організовуватимуть роботу всієї книгарні, а які будуть серцем та душею вашого закладу. Хто обов'язково має бути серед працівників вашої майбутньої книгарні? Яка роль кожного з них?
 
 
Маркетинг та промоція

Щоби про заклад дізнались нові відвідувачі, його варто рекламувати. Як це правильно робити? На що звертати увагу при складанні рекламної кампанії, які ходи варто застосовувати для привернення уваги відвідувачів?
 
Інколи запитань може бути більше, ніж відповідей. Але добре, що є такі книги, як «Кав’ярня. Мій перший бізнес», адже вони розставлять все на свої місця. І, навіть, якщо ви мріяли не про кав'ярню, а про зоомагазин чи автомийку – не біда, бо завдяки цій новинці ви навчитесь основному – генерувати ідеї, оцінювати свої можливості, усвідомлювати переваги та слабкі місця свого плану. І врешті маленькими кроками прийдете до своєї мрії – власного бізнесу!
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage