Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
Художниця малює шедеври на… смузі!
Натхнення забагато не буває! Тож ми вирішили поділитися з вами ще крихтою творчості і показати, що малювати шедеври можна навіть на…. смузі!
 
Створює ці дивовижні малюнки мисткиня Гейзел Закарія (Hazel Zakariya) із Нової Зеландії.
 
 
 
Від Диво-жінки та Рожевої пантери до «Гаррі Поттера» і навіть «Гри престолів» – Гейзел створює сотні унікальних малюнків просто у горнятку із фруктовим коктейлем.
 
 
Кілька років тому, займаючись фуд-фотографією, дівчина відкрила для себе новий вид мистецтва, пов'язаний з їжею. «Якось, фотографуючи, я намагався гарнірувати свій суп. Здається, це був гарбузовий суп з кокосовим кремом, але я чомусь все не могла зробити ідеальні завитки. Тоді я побачила можливість перетворити крем на дерево, а з песто зробила листя», – розповіла Гейзел про зародження своєї ідеї.
 
 
Згодом дівчина перейшла від супу до смузі, оскільки це дало їй більше варіантів для творчості. «Очевидно, що у коктейлях я можу використовувати більше кольорів та фруктів», – зауважила вона.
 
 
 
Години і навіть тижні роботи окупилися: сьогодні відео мисткині захоплюються тисячі глядачів. «Я вкладаю багато любові та радості у ці творіння, і люблю ділитися ними з людьми. Сьогодні у світі відбувається так багато різних подій, що, я думаю, варто поширювати трохи позитиву… Якщо це змушує усміхнутися навіть одну людину, для мене це дуже багато означає».

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage