Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дудник Владислава
Фентезі для підлітків, від якого неможливо відірватися: три історії, наповнені дивами, чарами та магією
Фентезі – це можливість відволіктися від повсякденності та буденних справ, зануритися у вигадані, чарівні світи і пережити там неймовірні пригоди! Підлітків мов магнітом притягує усе невідоме: небезпечні випробування, неймовірні подорожі та круті челенджі. Сьогодні розповідаємо про три книжкових Всесвіти, які точно не залишать байдужими тинейджерів!
 
Якщо ви хочете опинитися біля моря та не жахаєтеся загадкових чудовиськ…
то обирайте книгу Томаса Тейлора «Маламандер»!
 
Уявіть тільки: вечір, пляж без жодної душі навколо; море, яке із кожною хвилиною стає усе темнішим та схвильованішим, а вдалині – видніється похмурий готель під назвою «Ґранд Наутілус». Ніч наближається, і з дна моря з’являється небезпечне чудовисько, ім’я якого – Маламандер…
 
Страшно?! А ось головні герої цієї історії Гербі та Вайолет – ще ті відчайдухи, бо не бояться нічого. 12-річний Герберт Лемон із дитинства працює у бюро знахідок «Ґранд Наутілус», і яких тільки дивних істот та створінь він не зустрічав: русалку-мавпу, сувору леді Кракен, хитрого містера Молюска, загадкового письменника Себастьсяна Вугорса, професійну прочісувачку пляжів місіс Копалину, Людину-Гака – кожен із цих персонажів приховує свої таємниці! І коли одного дня у комірці Гербі з’являється дівчинка Вайолет і благає її врятувати, хлопець не надто дивується.
 
Знайти батьків Вайолет, розгадати таємницю жахливого Маламандера, який тримає у страху усіх прибережних жителів та розібратися, хто твій друг, а хто насправді ворог, – чи до снаги такі випробування дітям?!
 
 
Історія про щиру дружбу та вірність; про монстрів які, насправді, виявляються не такими вже й небезпечними та злими; про упередження, що інколи заважають нам бачити правду; а також про родинні зв’язки та любов, що залишається у нашому серці назавжди!
 
А про нові пригоди Вайолет і Гербі читайте у новинці від Старого Лева – книзі «Ґарґантіс» Томаса Тейлора!
 
Цікаво: автор книги відомий ще й як ілюстратор обкладинки книги «Гаррі Поттер і філософський камінь»!
 
Якщо ви мрієте потрапити у далеке майбутнє та готові до складних викликів та випробувань …
то зверніть увагу на «Дивовтечу» Дженніфер Белл!
 
Пофантазуйте: ви спокійнісінько (і без особливого бажання) йдете до школи, як раптом біля одного із будинків починають вибухати садові гноми! Ви не встигнете зрозуміти, що відбувається, як вже опинитеся на каюті корабля «Принципія» серед… океану!
 
Саме такі пригоди чекають головних героїв цієї історії. Разом із школярами Артуром, Роні та Сесілією читач опиниться у далекому 2473 році на планеті Нір’ї, що поза межами Чумацького Шляху. Повернутися звідти додому – ще те завдання із зірочкою! Таких точно не задають у школі!
 
Читачі разом із підлітками будуть з’ясовувати, що ж таке ця загадкова «Дивовтеча»: часокристали, сфероключі, Дивоплащі, Дивохисти, домашні тваринки-роботи – які ще сюрпризи приховує далеке майбутнє?
 
 
І як можливо зустріти у 25-му столітті Ісаака Ньютона, Томаса Едісона та Мері Шеллі (авторку «Франкенштейна»)?! Ех, хотілось би й мені помандрувати разом із школярами :)
 
Нашим подорожнім доведеться розгадати чимало загадок та пройти складні випробування – тільки так у них є шанс повернутися додому! Сором’язливий бідаха Артур, впевнена у собі Сесілія із різнокольоровим волоссям, бунтарка Рені із татуюваннями на пальцях – які таємниці приховує кожен з них?
 
«Цей світ дослідити маєш ти,
Прийми мій виклик і йди до мети.
В пустелі, в океані, в місті
Приховані шукай ти вісті.
Понад дахами є мої сліди –
Все просто: лиш мене знайди».
 
Книга, яка дає читачу чітке усвідомлення: наше майбутнє залежить лише від нас, від наших щоденних вчинків і виборів, від того, чим ми ділимося зі світом – радістю і любов’ю, чи страхом та невдоволенням. Адже Всесвіт завжди відповідає нам взаємністю!
 
А ще у цій історії багато гумору і драйвових, мегасучасних пригод. Курдупельки рулять! :)
 
Цікавона написання цієї книги Дженніфел Белл надихнули улюблені історичні персонажі та захоплення комп’ютерними іграми.
 
 
Якщо ви бажаєте погостювати у світі говірких драконів та загадкових Сірих, а ще навчитися літати…
то прочитайте книгу Ольги Максимчук «Світ у вулкані. Срібний і червоний».
 
Уявіть: одного дня до вашого вікна прилітає величезний білий Птах, і на його крилах ви помандруєте до незвичайної країни Кремантури, населеної крихітними дракончиками та метеликами, які виявляються ну такими вже балакучими! Ба більше, у Кремантурі ви й самі зможете літати!
 
Ох, мабуть, це незабутнє відчуття: порхати високо в небі, серед пухкеньких прозорих хмаринок, відчуваючи легкість, свободу та безмежне щастя!
 
Але у цій країні не все так ідеально: адже існує страхітлива Ямма та Сірі, що висмоктують із людей та драконів усю радість та усмішки. З цим потрібно негайно щось робити!
 
Головні герої повісті, третьокласники Соня і Марк Бруми та Агава Мідний мають врятувати світ! Вони Обрані, які мають силу протистояти темним істотам. Не найпростіше завдання для школярів, скажіть? Потрібна надзвичайна відвага, щоб прийняти виклик Сірих і не боятися Ямми!
 
Боротьба добра і зла; пригоди та польоти, від яких захоплює дух; кінь, який несе тебе неозорими дорогами швидше за вітер, – ця повість надзвичайно динамічна і створена завдяки безмежній фантазії авторки!
 
 
Ця історія нагадує, що обирати, яким ти хочеш бути – потрібно кожного дня і щохвилини. Ми часто забуваємо про Силу сміху та щирої радості. А не дарма ж кажуть, що оптимізм та гарний настрій, усмішка можуть врятувати не тільки тебе, а й увесь світ!
 
Цікаво: вже в наявності продовження дилогії – «Світ у вулкані. Дощ-убивця» Ольги Максимчук! Здається, нас чекають ще неймовірніші пригоди!
 
Тож захопливих вам читань!
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage