Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Марчак Наталія
День татусів і книги про них
День батька відзначають у третю неділю червня. Проведіть цей день разом і послухайте татових історій, може, ви багато чого про нього не знаєте? Яким він був у дитинстві та юності? В які ігри грав та з ким дружив? Чи катався на велосипеді? Чи любив суп? Чи були в нього голуби, хом’яки, собаки? Відкрийте в цей день щось нове про татуся. А якщо у вас є малюк, то влаштуйте сімейні читання веселих, атмосферних, чуттєвих, повчальних та гарних книг про татусів!
 
 
Кіт Неґлі  «Колись мій тато був дуже крутий»
 
 
Книжка, яка розповість не словами, а ілюстраціями. Яскраві кольори поведуть вас зворушливою і водночас кумедною стежинкою. Уся історія — це лише один день із життя татуся та його сина. Якось вони зібрались на прогулянку, яка стала особливою. Татусь ще так багато про себе ніколи не розповідав! Хто б міг лише подумати, що теперішній спокійний татко колись був байкером і слухав рок із друзями. Зараз він інший, та, здається, досі залишається крутим.
 
Татусева книга  обкладинка
Тираж закінчився
 
Володимир Вакуленко-К. «Татусева книга»
 
А ця книжка знадобиться найменшим, адже для них тут є усе: яскраві та цікаві ілюстрації, милі маленькі історії, які ще й записані у формі віршиків. Та що з тут пов’язане з татусем? Насамперед всі вірші написав татусь для свого сина. А ще з допомогою цієї книжки можна підготувати чудовий подарунок для татуся — вивчити один з віршиків. Малюк точно знайде той вірш, який йому сподобається, адже вибір величезний.
 
Мій тато став зіркою обкладинка
Тираж закінчився
 
Галина Кирпа «Мій тато став зіркою»
 
Історію розповідає ще дуже маленька дівчинка, та попри свій вік вона пізнала багато: смерть, відстань, розлуку, печаль, втрату, горе. Крихітка дуже любила свого татка, адже він розповідав їй про усе, що тільки є в світі, вчив малювати тополі та пояснював, чому вони скидають листя. А ще татусь навіть перед невеликою розлукою обіймав її так, що доводилась скиглити: «Тату, задушиш зараз». Та одного дня тато не прийшов додому з Майдану. Мама каже, що він став зіркою.
 
 
Де Кемметер Філіп «Тато на зв’язку», Читаріум»
 
Навіть дня татко-пінгвін не може провести без соціальної мережі. Найпопулярніша в їхніх льодовитих краях — «Айсбук», напевно, ви здогадались, чому «айс». Татусь постійно моніторить новини, дізнається щось новеньке про світ і переглядає цікаві відеоролики. Та якось він не зміг підключитись до Інтернету. Що ж тепер буде? Таку «трагічну» історію розповість вам малюк-пінгвінчик, а ще надихне на розмову вже з вашим малюком про Інтернет та всі його похідні.
 
 
Ткачук Галина «Гойдалка під кленом» / The swing under the marle tree, «Братське»
 
Маленька Ніна радісно хитається на гойдалці, думає про тепле літечко, бджіл, клумби квітів, вдивляється в хмарки. Та сталось дещо не надто приємне: здається, Ніна ненароком знищила... дельфінів?! Невже тепер у світі не буде дельфінів, радості й тих гарних блакитних квітів на клумбах? Та на допомогу Ніні прийде люблячий татусь й добрий, трохи загадковий і милий татуйований продавець квітів. Що ж з цього буде?
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage