Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Басфорд Джоанна
Благодійна різдвяна розмальовка від Джоанни Басфорд

Джоанна Басфорд, авторка всесвітньовідомого «Чарівного саду» та інших розмальовок-антистрес, створила благодійну різдвяну міні-розмальовку.  Художниця закликає завантажити чотири різдвяні малюнки для розфарбовування та здійснити пожертвування на будь-яку суму. Зібрані кошти будуть перераховані організації «Mary's Meals», яка допомагає дітям з бідних країн харчовими продуктами.


Джоанна Басфорд:

Я рада нарешті поділитися з вами моєю різдвяною міні-розмальовкою! Я створила чотири ексклюзивні святкові малюнки для вас, щоб охочі могли їх завантажити та розфарбувати. Це мій благодійний проект у 2015 році, і всі виручені кошти підуть «Mary's Meals» - чудесній благодійній організації, яка допомагає  дітям, що голодують. Ви можете прочитати більше про їхню неймовірну роботу за цим посиланням.

Ви помітите, що тут немає конкретної суми пожертвування. Я хотіла дати вам можливість вибору, адже Різдво є витратним періодом у році. У якості орієнтира скажу, що  £12.20 допомагає «Mary's Meals» годувати одну дитину протягом року (це приблизно $ 18.30).

Тут чотири сторінки у  PDF-форматі розміром А4, кожен малюнок на окремому аркуші - ідеально підходить для друку на домашньому принтері. Ви можете просто розмалювати зображення або використати малюнки для різдвяних подарунків (наприклад, чудова ідея для святкової листівки!).

Отже, як отримати ці нові різдвяні розмальовки? Легко!

1. Зробіть пожертвування на будь-яку суму «Mary's Meals»  за допомогою моєї сторінки Just Giving. Ви самі вирішуєте, скільки пожертвувати.

2. Ви отримаєте повідомлення-подяку, щойно ваша пожертва буде нарахована,  і отримаєте лінк для завантаження розмальовок.

3. Натисніть на це посилання і чекайте: ця PDF-книга високої якості, тому файл великий і завантаження триватиме деякий час.

4. Роздрукуйте!

5. І гайда розфарбовувати!

6. Поділіться! Завантажте ваш малюнок чи фото роботи у соціальні мережі і додайте #johannabasford, також ви можете завантажити свою роботу у галерею на моєму сайті. Розповідайте друзям, поширюйте різдвяний настрій!

Ось як виглядають ці чотири зображення:

Будь ласка, не пересилайте лінк для завантаження книги та не розміщуйте його в Інтернеті. Це благодійний проект, тож  давайте будемо чесними і спробуємо допомогти багатьом голодним дітям.  

Хо-Хо-Хо

Веселого Різдва! 

P.S. Авторські права – Джоанни Басфорд. І хоча я рада, якщо ви використаєте  ці ілюстрації у ваших особистих проектах, вони не повинні бути використані в будь-яких комерційних цілях чи для продажу.

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage