Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
7 причин, чому осінь – чудовий час для читання
Змерзли? Не переймайтесь, осінь має багато своїх переваг ;) Це період затишку та спокою, коли хочеться загорнутися у теплий плед і смакувати гаряче какао. Це також пора, яка якнайкраще  підходить для читання. Чому? Ось кілька причин.
 
 
1. Осінь – час, коли температура падає, і хочеться загорнутися у теплий светр чи ковдру, одягнути довгі в’язані шкарпетки і насолоджуватися настроєвими книжками. Можна стишити світло та почитати при свічках або ліхтариках. Як давно ви таке робили? 
 
2. Коли стає прохолодніше, особливе задоволення приносять хвилини, коли ще встигаєш спіймати тепло аби почитати на вулиці. Парк, огорнутий золотом листя з усіма його відтінками, – це магічне місце для мандрів книжковими світами. 
 
 
3. Сама осінь з усією її красою та затишністю – вже як сторінка з книжки. Не проґавте можливість надихатися цим прозорим повітрям та може й уявити себе героєм улюбленої книги ;)
 
4. Восени з’являється так багато книжкових новинок. У Львові, наприклад, у вересні відбувається справжнє книжкове свято – Форум видавців, – де видавці з усієї країни тішать читачів «свіженькими» книжками. А ви вже бачили новинки від Старого Лева?
 
5. Довгі осінні вечори можна використати для читання тих творів, на які не вистачило часу протягом літньої відпустки ;) Бажаєте книжок, яких вистачить надовго? Ось вам чудова добірка ;)
 
 
6. Осінь – також гарний час, коли захопливе читання можна поєднати з осінніми смаколиками та напоями, як-от коржики з грушками або ж гарбузовим лате. А ще ж є надзвичайно «осінні» какао з маршмеллоу або ж глінтвейн, смачні мафіни чи печиво. Трохи гарбузових рецептів для вас за цим посиланням ;)
 
7. Літо – зазвичай пора мандрів та відпочинку, зима – наповнена різдвяними святкуваннями. А ось осінь – три місяці часу для читання та улюблених справ. Тож гайда складати свій віш-ліст та братися до омріяних книг ;)
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage