Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Груленко Євгенія
5 книг, що зачарують маленьких читайликів
Чим зацікавити молодшого школяра? Як прищепити любов до читання? Як розвинути творче мислення та уяву? Відповідь на всі ці питання одна - читати дитині ті книги, які їй цікаві, а також не змушувати її до читання силоміць. Пропонуємо вам топ-5 книг, які не залишать байдужим жодну дитину.
 
«Лесеві історії. Експерементуй і дізнавайся», Юлія Смаль, «Видавництво Старого Лева»
 
Часом говорять, що книги віджили сво, бо ж можна подивитись відео чи знайти відповідь в інтернеті? Але це точно не про «Лесеві історії. Експерементуй і дізнавайся». Через прості пояснення в текст вкладено важливі речі, які стосуються таких складних наук, як фізика та хімія. Ці предмети зазвичай проблемно опанувати в школі, проте ця книга покликана пояснити складне не лише доступно, але і на прикладах з життя.
 
Молодший школяр неодмінно захопиться тим, що зможе знайти на сторінках відповіді на ті питання, які його так довго хвилювали. До речі, знаннями, що отримає дитина з книги, можна легко підтримувати цікаву бесіду, а також експерементувати. Книжку можна читати спільно з батьками, обговорювати і проводити досліди. Чудовий матеріал для цікавого дозвілля :)
 
Ліндберґ. Історія неймовірних пригод Мишеняти-летуна обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!

«Ліндберґ. Історія неймовірних пригод миші-літуна», Торбен Кульман, «Видавництво Старого Лева»
 
Це, певно, одна з найбільш красивих і детально продуманих, в плані ілюстрацій, книг. Вона вражає, як реалістичними зображеннями, так і естетичним смаком. Саме на таких книжках мають виховуватися діти. Цікаво, що автор тексту є автором ілюстрацій, тому їх тандем справляє позитивне враження.

Книга навчить долати труднощі, не опускати руки, рухатись до цілі, а також не залишати «своїх». Складні факти про літальні апарати подано легко для
дитячого сприймання, проте, якщо навіть розглядати лише зображення, можна зрозуміти суть.

Після основного тексту, в кінці книги подані цікаві матеріали про перші літальні засоби та пілотів. Цей факт надзвичайно корисний. Адже часто після прочитання захопливої книги є потреба дізнатись більше на дану тему. Тому, така побудова тексту сприяє розвитку творчого мислення.
 
Армстронґ. Неймовірні пригоди Мишеняти, яке літало на Місяць  обкладинка
Тираж закінчився
«Армстронґ. Неймовірні пригоди мишеняти, яке літало на Місяць», Торбен Кульман, «Видавництво Старого Лева»
 
Космічна тематика цікавить не лише дітей, але і мишей, як виявляється. Як і перша книга серії, ця теж спрямована заворожити ілюстраціями. Проте, її текст дуже цікавий, влучно поєднаний із зображеннями та є логічним продовженням мишачих пригод. Мишеня хоче здійснити просвітницьку місію: відвідати Місяць та спростувати чутки, що останній просто сир. Запал і ентузіазм Мишеняти просто мусять захопити ваших дітей. Книжку можна не лише читати, але і довго обговорювати за картинками та переказувати прочитане. Наприкінці книги цікаві факти про польоти на Місяць, які стимулюють читача розібратися з темою детально.

«Слон під ліжком», Кристина Терьохіна, «Час Майстрів»

Часто книга може вирішити проблеми, які виникають не лише у дітей, але і в їхніх батьків. Що робити, коли дитина вигадала потаємного друга? Як підготувати дитину до появи малюка в сім'ї? Книжка Кристини Терьохіної «Слон під ліжком» допоможе вам у цьому. Через гумор книга ненав'язливо виховує дитину, пояснює про любов, турботу та підтримку. Це саме та книга, до якої хочеться повернутися, хоча добре знаєш сюжет. Це саме її треба читати в холодний зимовий вечір разом усією сім'єю.
 
«Пригоди пусяки Сані», Аша Фредріксон, «Час Майстрів»
 
Чудова книга для дітей будь-якого віку, але для молодших школярів особливо корисна, бо це час захоплення подорожами, тваринами, фольклором. Все це круто поєднане в одній книзі. Маленька непосидюча пусяка, слова мудрого Дорсифуція, пригода і мандрівка - це те, що не залишить байдужим нікого. Попри захопливість сюжету книга повчальна, бо вчить дружбі, підтримці, відвазі, силі духу. Герої твору дуже доречно приходять в життя Сані, лишають слід і йдуть, проте після таких зустрічей ніхто не лишається таким, як були колись. Ця книга для яскравого дозвілля, яку хочеться перечитати і знову зануритись у світ пригод, мандрів та повернення додому.

Кожна з цих книг зробить дозвілля вашої дитини не лише приємним, але і корисним та незабутнім. Спільні читання з батьками зміцнюють родинні зв'язки. Приємних читань.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage