Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
25 ознак творчих людей
 
Творчість є у кожному з нас, від художника до бізнесмена. І те, як глибоко ми можемо зануритись у себе та як широко розкриваємо власний потенціал, залежить від нас. Що відрізняє творчих людей від усіх інших? Можливо, ці пункти допоможуть кожному з нас привнести трошки творчості у власне життя:)
 
25 речей, які творчі люди роблять інакше:
 
1. Вони бачать натхнення у всьому. І можуть знайти його у найрізноманітніших місцях.
 
2. Вони ніколи не зупиняються на півдорозі. Творчий розум має безліч питань, він хоче знати все. А розвинена уява допомагає у цьому. 
 
3. Вони не бояться зазнати невдачі. Вони навіть не розглядають невдачу як щось погане, бо знають, що єдиний спосіб розвиватися – шлях спроб і помилок.
 
4. Вони дуже самостійні люди. Вони не люблять, коли їм говорять, що і коли робити. Вони найкраще працюють поодинці і відчувають себе повністю впевненими у цій роботі.
 
5. Вони люблять ризик. Творчі люди не просто люблять робити щось нове, вони насправді шукають небезпечні або неприємні можливості, бо це змушує їх відчувати себе живими. Це відкриває для творчості нові шляхи, і, можливо, навіть дає розуміння чогось раніше незбагненного.
 
6. Вони працюють, коли до них приходить натхнення... Це означає, що вони починають малювати, писати, шити, танцювати чи створювати бізнес-плани, коли вони відчувають натхнення. Творчі люди знають, що розум працює краще невеличкими сплесками зосередженої роботи.
 
7. Вони, ймовірно, не мають «нормальної» роботи. Дух митця не дає нагоди одночасно виходити за рамки та заробляти гроші. Тому вони часто вдаються до підприємницької діяльності, щоб контролювати власну роботу та бути платоспроможними.
 
8. Вони використовують біль, щоб живити свою пристрасть. Творчі люди, ймовірно, пройшли через дуже важкі та травматичні переживання, але ці переживання стали поштовхом для їхньої роботи. Вони відчувають натхнення від своїх невдач, і перетворюють негативний досвід на позитив. 
 
9. Вони ніколи не перестають розвиватися. Вони читають багато книг із саморозвитку, розвивають свою уважність, медитують, займаються йогою.  Вони знають, що позитивне ставлення до світу є наріжним каменем для досягнення високого рівня у творчості.
 
10. Вони вміють мріяти. Їм подобається подорожувати у нові краї та вигадувати нові концепції, вони знають, що мрії прокладають шлях до глибоко захованих неповторних ідей.
 
11. Вони люблять проводити час на самоті. Суспільство сприймає творчих людей як одинаків або невдах, і їх ніколи не вдасться втиснути в стереотипне бачення людини. 
 
12. Вони не бояться бути іншими. Вони пишаються можливістю показати свою унікальність.
 
13. Вони підтримують контакти з тими людьми, які надихають та розвивають їх. Вони не хочуть бути між людей, які мають обмежене світобачення чи приземлені мрії. 
 
14. Вони часто діють, перш ніж думають. Попри стереотипне бачення творчих людей, більшість з них насправді не будують десятки сценаріїв подій у своїй свідомості, перш ніж щось зробити. 
 
15. Вони роблять ті речі, які більшість людей не хоче робити. Вони виконують свою роботу навіть тоді, коли втомилися. Творчі люди – солдати; вони мають сильну волю і не дозволять завадити їхній меті.
 
16. Вони завжди говорять «Так», адже знають, що це відкриє для них більше можливостей. Вони діють рішуче, навіть якщо бояться або не впевнені у чомусь, адже вірять у кінцеву перемогу.
 
17. Вони дотримуються трудової етики. Вони можуть працювати понад десять годин, навіть якщо дуже втомлені, бо знають: потрібно багато трудитися, щоб реалізувати свої мрії. 
 
18. Вони є складними особистостями. Вони можуть відчувати, що ніхто не розуміє їх, але цим не переймаються. Їхня особистість – складна павутина рис характеру та емоцій, але вони пишаємося тим, що мають так багато шарів. Це робить їх більш цікавими людьми!
 
19. Щодня роблячи одне й теж саме, вони почувають себе, наче у клітці. Нові враження та емоції відкривають для них нове дихання. 
 
20. Вони багато переїжджають.  Творча енергія потребує нових місць, людей і діяльності.
 
21. Вони дуже емоційні, інтуїтивні люди. Більшість творчих людей ототожнюють себе з чутливими особами. Вони відчувають все більш глибоко, а пережиті емоції дарують їм натхнення. 
 
22. Вони мають проблеми зі сном. Через надмірну активність мозку вони можуть до ранку працювати або ж просто думати протягом усієї ночі.  
 
23. Вони дбають про себе. Вони розуміють, їхня творча енергія не дасть результатів,  якщо не тримати у тонусі розум, тіло і душу. 
 
24. Життя – ніщо, якщо не йти за покликом серця.
 
25. Їхнє життя завжди на краю прірви. Вини хочуть жити там, де немає нічого звичного. 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage