Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старий Лев
10 життєствердних книг
За матеріалами Аdme 
 
Буває, що настрій нас підводить, і хочеться замкнутися вдома, залізти під теплу ковдру й нічого не робити. Але є безліч речей, які можуть покращити наше самопочуття та повернути життєвий оптимізм. Серед таких речей – книги, хороші світлі історії, після прочитання яких  хочеться брати від життя усе.
 
1. «Моя родина та інші звірі» – одна із частин трилогії письменника-натураліста Джеральда Даррелла, у якій перед читачем постає прекрасний світ природи. Головні герої проводять своє дитинство на грецькому острові, де зустрічають безліч цікавих істот. Врешті не варто забувати, що навколо нас – неймовірний світ.
 
2. Абдель Селлу «Ти змінив моє життя»  - дуже яскрава та життєствердна історія двох чоловіків, долі яких перетнулися: паралізований французький аристократ та алжирський емігрант, що шукає роботу. Здавалося б, непоєднуваний тандем. Але все виявилось не лише краще, ніж очікувалося. Ця зустріч змінила життя обох чоловіків.
 
3. «Поліанна» Елеонори Портер – книга, написана більш ніж 100 років тому, але досі вважається однією із найбільш позитивних історій. Всіх нас оточують негаразди і купа буденних проблем. Книга навчить вас не зважати на це, а головним у житті визначати лише радість та добро.
 
4. «Їсти, молитися, кохати» Елізабет Ґілберт – історія про те, як не здатися навіть у період найбільших криз у житті, як відкрити собі світ та світ у собі. Подорожі, духовні пошуки та справжнє кохання – книга надихає нас зробити те, чого ми давно прагнули, але не наважувались.  
 
5. «Пісня моряка» Кена Кізі – футуристичний роман про життя на Алясці. Суворе, працьовите та непросте. Письменник не розкриває перед нами мальовничих краєвидів Аляски, він показує людей, яких попри всі життєві обставини об`єднує одне – бажання жити.
 
6. «Лід і полум`я» Рея Бредбері – коротке оповідання фантаста, у якому герої вимушені прожити своє життя – подорослішати, знайти роботу, створити родину.... – всього за вісім днів. Це історія про те, що навіть за короткий період часу потрібно взяти від життя усе. Головне – хотіти жити!
 
7. «Людина Так» Денні Воллеса. Як гадаєте, чи зможе змінитися Ваше життя, якщо ви почнете щоразу замість відмови на будь-чиє прохання чи пропозицію відповідати «Так»? Змінитися, ще й як! Саме про такі зміни, про нові горизонти та знайомства і розповідає ця історія.
 
8. «Під райдугою» Фенні Флегг. Вважають, що бачити в житті лише хороше – надто наївно. Але авторка покаже, що насправді це одне із найважливіших вмінь у житті. Навіть якщо ви живете в маленькому містечку і знаєте усіх його жителів.
 
9. Пелем Ґренвіль Вудгауз у своєму романі «Кодекс Вустерів» поєднує стільки позитивних емоцій, що читання цієї книги зможе покращити настрій будь-кому. Гумор, буденні казуси та родинні комедійні історії не залишать байдужим жодного читача.
 
10. Террі Пратчетт та його книга «Народ» здивують усіх читачів чудовою і надзвичайно доброю історією про те, що кожному з нас потрібно у щось вірити. І ця віра допоможе у всіх життєвих випробуваннях.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage