Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Юрчик шукає гніздо
Random
Юрчик Чернишенко, БараБука
 
Сьогодні мама з татом вирішили вкласти мене спати по-новому. Тобто – як завжди, спробували приспати книжкою, але зовсім не такою, як інші. По-перше, художниця, яка цю книжку й написала, намалювала дуже правильного зубра. По-друге, у книжці є туконі, і мені було дуже цікаво дізнатися, хто вони такі.
 
«Зубр задумався. Він ніколи не спав узимку і навіть не міг уявити, що інші звірі так роблять. Як же це чудово — спати в затишному гніздечку, а не блукати в снігових заметах! Зубр вирішив, що туконі повинні покласти спати і його».
 
Виявляється, туконі – це такі істоти, які допомагають лісовим звірятам залягти в зимову сплячку. Тим, які залягають. А зубрам – ні, бо зубри і взимку не сплять, а пасуться – це я знаю. А цей зубр захотів, щоб туконі і його поклали спати…
 
 
Спершу я почав вимагати, щоб мама з татом були туконями і клали мене спати, як їжака. Потім як кажана. І нарешті як бурундука. Було весело.
 
Потім я став зубром і пішов шукати собі гніздо. Спочатку спробував лягти на ліжку у батьків – але там було таааак просторо, потім подався до бабусі – але там було ввімкнено телевізор. Потім я згадав, як так само шукав собі місце для сну мій улюблений баранчик Рассел Роба Скоттона (теж Старий Лев його видавав) і попросив батьків прочитати мені про нього. Потім ще раз. І ще про Різдво.
 
 
Потім тато зачинився на кухні, а мама вимостила мені справжнє гніздечко просто на долівці, як у зубра. Я поглянув на гніздо – і воно мені підійшло.
 
Але я більше не хотів спати!
 
Так що дуже добра книжка, і коричнева. Дуже раджу всім батькам купити її для своїм дітям – не пошкодуєте. Підморгує
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage