Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Марчак Наталія
Велика книга — великі виклики
Random
Як часто ви, і я разом із вами, відкладаємо виконання важливих для життя, маленьких і водночас великих місій? Отаких складних дрібниць типу витримати певну кількість часу без улюблених пиріжків з шоколадом, не пропускати тренувань, бути продуктивними і завзято братись за нові справи? От тільки завжди не збігається із одним пунктом, правда ж?
 
А що спало на думку вам? Який цей проблемний пункт? Час. Ми можемо кілька днів вперто налаштовуватись, щоб почати з того святого понеділка. Витримаємо його, витримаємо ще й вівторок, може, й середу. Комусь пощастить буквально перевиховати себе й взяти собі за звичку те, що так було ліньки робити перших понеділка, вівторка, ба навіть середи. Та все ж доходять до цілі, реалізації бажання, фінішної червоної стрічки лише обрані із нас. Та не думайте, що це нас обирає хтось там, вгорі, адже усім керує наша самодисципліна, терпіння і сила волі.
 
Ми з вами абсолютно різні навіть в елементарному — реакції на перші позитивні результати. Припустимо, що нашою метою було втратити зайві сім кілограмів. Ось минуло трохи часу і на вазі новеньке число, яке дає знати, що ми вже позбулись трьох кілограмів, однак залишилось іще чотири. Ось цієї миті й розділяється «ми», адже вас це може змотивувати, надихнути так, що ви з шаленим бажанням дотримуватиметесь усіх пунктів, ще й підвищуючи їхню складність. Але це ви, а як щодо мене? А ось мене такий результат може, навпаки, демотивувати, мовляв, я все роблю правильно, це можна й тортиком відсвяткувати! Причин, звісно, на такі наші з вами відмінності є чимало, однак все ж однією з найбільш поширених є невміння правильно поставити собі ціль, сформувати її та дотримуватись того, чого планували.
 
Ціна у Спільноті Старого Лева
126 грн
Зареєструватися
Здебільшого такі проблеми виникають через те, що ми хочемо усе й одразу. Якогось щасливого понеділка ми маємо прокинутись о п’ятій, зробити зарядку, ще й ранкову пробіжку, вигуляти собаку, самостійно приготувати корисний сніданок, прийняти душ, причепуритись, цілий день ефектно виглядати на роботі, там же бути усміхненими з колегами, не пліткувати, каву на обідній перерві пити без цукру, на пригощання улюбленими пиріжками мило відмовитись і сказати, що не хочете, жуючи руколу, після роботи сходити на виставку, зустрітись із другом, вдома позайматись йогою, зробити генеральне прибирання, записатись до стоматолога і лягти спати, а, точно, це треба зробити не пізніше, ніж о 21 годині. Життєво, хіба ні?
 
Судячи з цього, виклики ви й самі собі вмієте кидати, ще й дуже жорсткі. От тільки на довго вас і мене чомусь не вистачає. А ось «Велика книга 30-денних викликів» каже, що треба усе робити навпаки. Вона справді буде вашим викликом, але трохи іншим, ніж ви звикли. Бо замість списку, який зайняв увесь попередній абзац, впродовж місяця вам потрібно дотримуватись лише одного пунктика, і він у кожного з вас буде свій.
 
Насамперед варто прочитати вступ. Скажете, що це очевидно? А я скажу, що ним часто нехтують. Та в цьому виданні вступ особливо важливий, адже допоможе вам зрозуміти зміст викликів, користь від них, підтримає та надихне на нові звершення, а також дасть влучні поради щодо того, як треба читати книгу, та як витримати цілий місяць!
 
У змісті ви помітите сім кольорових назв розділів, кожний з яких важливий по-своєму, тут є й тема харчування, й спорту, й родичів, й творчості, тож ви точно віднайдете тут те, з чого варто почати саме вам. Запевняю вас, будете здивовані, адже спадатиме на думку, що це Розанна Каспер писала спеціально для вас, щоб ви нарешті навчились не зависати в соцмережах перед сном, не їсти того, що вас вбиває, прокидатись із здоровим виглядом й усмішкою, ще й встигати готувати сніданки, не забуваючи застеляти ліжко.
 
А що, якщо вам вдасться? Книга справді велика, бо викликів тут чимало, але ж і ви нарешті готові зайнятись самодисципліною, правда ж?
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage