Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Що почитати дитині: «Незвичайні професії»
Random
Серед цікавих книжкових новинок цього року - книга «Незвичайні професії» видавництва «Видавництво Старого Лева».
 
Юлія Волобуєва, Твій Малюк
 
Її автори - Юлія Коломоєць та Алла Гутниченко - вирішили в захоплюючій формі розповісти малюкам про деякі незвичайні та рідкісні професії - такі як обіймач панд, піццайоло, тітестер, флорист або кінолог. Знайдеться в дитячій книзі місце і для палеонтолога з астрономом, і для більш звичного нам дідуся-пасічника.
 
 
А ще випаде можливість політати на повітряній кулі разом із кузеном Олегом або виготовити незвичайну ялинкову іграшку із сестрою Зоєю. Історія розповідається від імені хлопчика Андрія, вся велика родина якого - люди творчі і захоплені. Дуже схоже на сім'ю твого малюка, чи не так?
 
До теми. Купити книжку «Незвичайні професії»
Безсумнівною перевагою і «фішкою» видання є спеціальні вставки із зображенням різних інструментів, які використовують у своїй роботі представники професій, про які йдеться. Причому це не пара-трійка речей, а цілий великий професійний набір. Відчувається, що автори ретельно вивчили тему, і хочуть щоб і їхні читачі розібралися в цьому серйозно.
 
 
Сподобаються малюкам і нескладні завдання-головоломки, в яких треба допомогти бджолам знайти вихід із лабіринту або знайти на розвороті з різними тваринами десять милих панд. Чудова якість друку, щільний папір і хороші малюнки точно не залишать байдужими ні юних читачів, ні їхніх батьків.
 
В цілому, все у виданні від задумки до цікавого тексту і відмінного виконання справляє дуже приємне враження.
 
 
Для отримання нової інформації навіть дорослому буде цікаво прочитати і дізнатися для себе багато нового. Тому ця книжка відмінно підійде як для сімейного читання, так і для самостійного вивчення юними дослідниками. Хто знає, можливо, після її прочитання хтось із малюків визначиться зі своєю майбутньою професією, і тоді раптом виявиться, що це не просто книга, а справжня путівка в життя.
 
А ти хочеш бути мамою обіймача панд або, можливо, тобі самій настав час змінити професію?
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage