Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія
Найкращій організатор халеп
Random
Шум, гам, безлад та безліч халеп - все це може забезпечити одна невелика собачка. Стрілка – «друг людини», з якою не засумуєш, особливо якщо ти – дитина. «…Вона геніально ПОТРАПЛЯЄ В ХАЛЕПИ. Стрілка вже мала більше халеп, ніж сотні грабіжників банків. Вона фактично потрапляла в халепи з татом, мамою, мною, моєю приятелькою Тіною, мамою Тіни, поліцією, собачою гицелькою і майже половиною мешканців нашого міста». Тепер цей список збільшився.
 

Нові пригоди Стрілки та її цуценят не залишать байдужим нікого: «Вони були такі смішні й потішні. Безперестанку ковзалися, падали і намагалися вкусити один одного за вушко чи задок». Ця «собача родина» зустріне незабутнє Різдво у стилі розслідування, де викраденими будуть цуценята, а детективами Тревор, Тіна і, звісно, Стрілка.
 
Нерозлучність дітей з цуценятами та безмежна любов Стрілки до своїх малюків «знесе» всі перепони на шляху до цуценят. Адже Різдво – сімейне свято, і навіть цуценята є членами родини.
 
А ще Стрілка потрапить на Міжнародні ігри. Вона не лише отримає медаль на Тваринячих іграх, але стане переможцем серед людей. А Тревор і Тіна підготують її до перемоги: катання на скейтборді та метання піц. Ось такі «геніальні» ідеї виринуть в уяви дітей.
 
І врешті, чи то рятуючи цуценят, чи готуючись до Тваринячих ігор, чи просто гуляючи, Стрілка чудово «організує» халепу не лише для Тревора і Тіни, але й для їх батьків та всього містечка. Вона візьме участь у «розгромі» різдвяних прикрас, «прикрашанні» будинку сажею, у змаганнях з бігу серед людей. Саме через ракету на чотирьох лапах Тревор і Тіна опиняться в поліцейському відділку.
 
Тревор і Тіна – нерозлучні друзі чи, як їх називають позаочі, - закохані. Врешті, Тіна все настирливіше намагається донести до Тревора свої почуття, а він, як на зло, «відбивається» від дівчинки.
 
Стрілка – унікальна «ракета на чотирьох лапах», яка не дасть засумувати і розрадить у будь-яку мить. Навіть якщо її «методами втішання» будуть забруднення усього і всіх сажею та біганням за шортами «зі смаком піци».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage