Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дронь Артур
Дарую веселощі, інстащоденник та… братика!
Random
Кожен школяр та школярка можуть стати зірками соцмереж і відомими блогерами! Не вірите? Новинка від Саші Кочубей «Дарую братика за підписку. Твій інстащоденник» не тільки доводить це, а й допомагає втілити в життя. З одного боку видання можна прочитати веселу повість про десятирічну блогерку Зо, а з іншого — знайти інстащоденник, який допоможе кожному юзеру зібрати мільйон підписників!
 
@ZOOPARK ТА МІЛЬЙОН ІДЕЙ ДЛЯ СТОРІЗ
 
Зоя зареєструвалась в інсті та вирішила зібрати цілий мільйон підписників. Дівчині всього десять, але їй вже є про що розповісти у блозі. Наприклад, про маму — популярну блогерку, в профілі якої інколи все аж занадто ідеально. Або про батька, який може ні з того, ні з сього ввірватись до кімнати і почати лоскотати й обіймати доньку. Або про Мемасика — веселого песика, який обожнює бігати квартирою із трусами на голові. Словом, ідей для сторіз — мільйон!
 
Тільки не думайте, що стати відомою блогеркою легко. @Zoopark — а ви точно зрозумієте, чому Зоя обрала саме такий нік! — починає вести блог, але постійно стикається з труднощами. А найгірше те, що на неї ніяк не підписується Сашко:(
 
Ще й молодший брат набридає: то селфі зіпсує, то щось дурне ляпне при друзях… Може, розіграти його на своїй сторінці? Подарувати братика за підписку. Звучить цікаво, правда?
 
План такий: всі закохуються у фото Дмитрика, беруть участь у гіві, підписуються на мене. Переможець забирає брата собі. Не минає і декількох днів, як нам його повертають. З доплатою! Сам подумай: хто його витримає більше трьох днів?
 
ДАРУЮ БРАТИКА І НАЙКРАЩИЙ ІНСТАЩОДЕННИК!
 
Новинка Саші Кочубей — це не звичайна книжка, а видання два в одному. Спершу юні читаті познайомляться з Зоєю та її веселою сімейкою і дізнаються, чи здійснила все-таки блогерка свою мрію. А коли обернуть книгу іншим боком, то отримають власний інстащоденник, який допоможе стати зіркою соціальних мереж!
 
 
Інстащоденник — це найкращий друг і для початківців, і для досвідчених блогерів. Уявіть лише: безліч порад і жодної домашки, корисні шпори і уроки без вчителів, лайфхаки з ведення інсти та цікаві ідеї для постів. Із цим планером перший мільйон підписників вам практично гарантовано!
 
А разом із цим всім «Дарую братика за підписку. Твій інстащоденник» має цікаве художнє оформлення. Наталія Чорна намалювала Зо та її веселу сімейку, найближчих шкільних друзів та навіть невгамовного Мемасика. Повість наповнена веселими ілюстраціями, а сам планер оформлено у яскравому жовтому кольорі, який робить видання іще стильнішим.
 
 
Весела й захоплива історія, яскраві малюнки і цікаві персонажі, особистий порадник в інстасвіті — у цій книзі є все, що потрібно школярам, які цікавляться соцмережами!
 
ХОЧУ БУТИ ПРОСТО ЗО
 
Поради із ведення блогу — не єдине, що можна знайти у цій книзі. Книга Саші Кочубей — це також про дружбу, першу симпатію та ревнощі, навчання у школі. А найголовніше — про сім’ю.
 
Родина залишається найважливішою і найтеплішою частиною життя у будь-якому випадку. Навіть якщо твій молодший брат уже так набридає, що хочеться надіслати його комусь поштою. Навіть якщо тато встановлює обмеження на інтернет, а потім сам його порушує. Навіть коли стаються проблеми або непорозуміння, сім’я — це ті люди, які завжди підтримають і допоможуть. Зоя зрозуміла це сама, а тепер із задоволенням розповість читачам.
 
 
— Ма, у мене со день налодзення? — Дмитрик радісно дивиться на маму.
— Та ні, Дмитрику, ще ні, — знизує мама плечима.
— У тебе день сестри, — кажу йому. — Я останнім часом поводилася з тобою, як... коза.
Дмитрик пильно дивиться на мене, кліпає своїми очиськами. А потім зривається зі стільця і обіймає. Я також обіймаю брата.
— Класні в нас діти, — тато всміхається мамі і кладе свою долоню на її руку.
— Згодна, — мама не може намилуватися картиною, яка розгорнулася перед нею.
 
У кожної дитини і підлітка є свої мрії та перші цілі. Стати блогером та інтернет-знаменитістю, наприклад. Але те, чого по-справжньому хочеться кожній дитині — це бути собою. Відчувати підтримку та допомогу в усіх починаннях та ідеях. Знати, що є на кого спертися і кому довіритись.
 
«Дарую братика за підписку. Твій інстащоденник» стане чудовим другом для читачів. Книга розсмішить та розважить на літніх канікулах. Нагадає юним читачам про найголовніше, що у них є — сім’ю. І, звісно ж, допоможе дати собі раду на просторах інтернету!
 
Знаєш, є така порада «Якщо хочеш мати те, чого ніколи не мав, почни робити те, чого ніколи не робив». Хтозна, можливо, ти почнеш і через деякий час станеш блогером / блогеркою. А може, приміряєш цю роль і зрозумієш, що це не твоє. Це теж окей .
У будь-якому разі новий досвід — це завжди цікаво.
З любов’ю,
твій інстащоденник
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage