Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія
Центри розвитку для дітей у Львові
Random
Нерідко батьки в силу тих чи інших обставин не в змозі забезпечити дітей абсолютною увагою, докласти максимум зусиль та часу для їхнього розвитку та виховання. Тоді на допомогу приходять центри розвитку дітей, які надають широкий спектр послуг для малят будь-якого віку. Пропонуємо ознайомитися з деякими закладами Львова.
 
«Еколенд» – центр розвитку для діток від 4 років. Тут малят познайомлять з основами мови, математики, читання, письма. Малюки будуть освоювати таємниці природи та культури. «Еколенд» пропонує своїм маленьким друзям відвідати музичні, танцювальні гуртки, секції малювання, гімнастики, англійської мови. А маленькі красуні зможуть навчитися дефілювати, засвоюють основи макіяжу та стилістики.
 
 
«Snail» – центр розвитку дитини, який приймає малюків від 1 до 7 років. У «Snail» на малят чекають заняття з розвитку, підготовка до школи, уроки англійської мови. Творча сфера центру – це арт-студія, театральна школа, уроки з хореографії та музики, заняття з малювання піском. «Snail» пропонує і послуги для покращення здоров’я дітей, серед яких: фізичні вправи, заняття з психологом, логопедом, масажистом, дефектологом.
 
 
«Мацьопа» - родинний центр, де займаються з дітками від 2 місяців до 6 років. Центр працює з майбутніми батьками ще під час вагітності, пропонуючи курси з підготовки до пологів, гімнастики для вагітних, консультації перинатальних психологів та супровід у пологи. Для малят «Мацьопа» пропонує розвиваючі заняття від 2 місяців та садочок з 2 років.
 
 
«Кузя» - дитячий центр проводить навчання для діток від 9 місяців до 7 років. У стінах центру на малят чекають програми розвитку «Монтессорі» (1-3 роки), «Умка» (3-5 років), «Дошкільник» (5-7 років). Також дітки зможуть відвідати курси англійської мови, навчитися грати в шахмати, орієнтуватися в світі за допомогою основ географії, розвивати свої творчі здібності. Окрім того, з дітьми займатимуться вправами фахівці з фізичної культури та танців.
 
 
«Смайлик» - дитячий клуб, куди приймають дітей від 1,5 років. Це клуб, де діти зможуть розкрити свій творчий потенціал. Тут малят вчитимуть англійської мови, гри на гітарі, різним видам рукоділля. У арт-студії малята зможуть займатися образотворчим мистецтвом, ліпкою, малюванням по піску. Окремий курс «Смайлика» передбачає роботу з психологом, що допоможе дитині підвищити самооцінку, стати впевненішою. А також в рамках занять «Я+мама» батьків навчать, як правильно проводити час з дітьми.
 
 
«BabyClub» – центр дитячого та сімейного розвитку, який надає повний спектр послуг діткам з пелюшок. Заняття у «Baby Club» – це комплексна система навчання, яка вміщує такі частини, як «Baby-майстерня», «Baby-руханка», «Baby-забавлянка», «Baby-цікавинка», «Baby-наука» та «Baby-грамота», «Baby-театр», «Baby-денс». Також у «Baby Club» працюють курси для майбутніх татусів і мамусь, курс сімейної психології «Baby-сім’я», дитячий психолог, логопед. Тут працюють з найвідомішими методиками над розвитком у дитини пам’яті, мислення, уваги, збагачення дитячого словника. Щоб дітям було цікаво вчитися, навчальний процес являє собою гру, наповнену віршами, піснями, рухами.
 
 
«Моторна бджілка» - дитячий навчально-розвивальний центр. Тут діти навчаться основ читання, математики, каліграфії, логіки, образотворчого мистецтва. Також проводиться фізичні вправи з використанням ігрового лабіринту та вправи з логопедом.
 
 
«РозУмНичкА» - дитячий центр розвитку, який позиціонує себе як проміжну ланку між дитячим садком та школою. Основна діяльність «РозУмНички» побудована на грі. У цьому центрі заняття проводяться в групках «Крихітки» (від 3,5 років), «Чомучки» (від 4 років), «Грамотійки» (від 5 років), «Знайки» (7 років). Дітей навчать основних засад математики, мовлення, мистецтва. Також діють курс англійської мови, логопедичні заняття та вправи з психологом.
 
 
«Лис Микита» – розважально-пізнавальний клуб, який пропонує для дітей великий спектр послуг: школа раннього розвитку для діток віком 1,5 – 3 роки, художня студія та творча майстерня, де дітки зможуть втілити свій творчий потенціал за допомогою малювання, декорування, ліпки тощо; театральна студія; курси англійської мови для малят від 3 років. Розважальна частина «Лиса Микити» - це міні-садок, ігровий лабіринт, гірки та сухий басейн, а також унікальна кімнатка професій.
 
 
«Веселка» - центр дитячої творчості. Уже у трирічному віці діти можуть брати участь у різноманітних гуртках та секціях «Веселки» : народні та сучасні танці, ансамбль народної музики, студія образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва та народних промислів, гурток «Умілі ручки», літературний гурток. Також у центрі «Веселка» функціонує студія дошкільного виховання, де діти зможуть навчитися читати та рахувати.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage