Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Кізима Олеся
Забути про ґаджети: 5 захопливих книжок для дитячого дозвілля
Random
От-от розпочнуться новорічно-різдвяні свята й канікули… Чим зайняти дітей у вільний час, зокрема під час святкових гостювань? Ліквідуйте «тут нудно!» та «де мій планшет?» – завдяки класним книжковим ідеям від Старого Лева!
 
Різдвяні головоломки обкладинка
Тираж закінчився
«Різдвяні головоломки»
 
Це видання – справжня знахідка для батьків молодших школяриків. Чудова збірка тематичних різдвяних завдань на будь-який смак: лабіринти, пошуківки, тести, розглядалки, математичні та логічні задачки, вправи на уважність і точність рухів... Усі головоломки розміщені на зручних відривних сторінках, розв’язки до яких можна знайти в кінці книжки.
 
Заповніть кошики святковими смаколиками, відшукайте безпечний шлях до льодового палацу, допоможіть оленю Бруно пройти його північно-літальний тест, обведіть олівцем іграшку без пари, завершіть різдвяні питання-жарти дотепними відповідями, знайдіть послідовність у візерунку та домалюйте ялинку за зразком… Більше 100 прецікавих та веселих завдань, що здатні надовго заволодіти увагою навіть найбільших непосид!
 
«Велика книга різдвяних ігор»
 
Киньте кубик – дізнаєтесь, хто першим розпочинає гру! Прекрасно ілюстрована збірка із восьми найпопулярніших настільних ігор, завдяки якій так легко відчути казкову атмосферу різдвяної пори… Зіграйте у захопливі забавки для двох, трьох, чотирьох гравців і двох команд з декількох гравців: «Фабрика подарунків», «Різдвяне село», «Гайда випікати пряники!», «Пошта Різдвяного села», «Оленячі перегони», «Ніч Різдва», «Лабораторія різдвяних декорацій» та «Ліс із лісорубами».
 
Усе, що потрібне для ігор – фішки, жетони та навіть сам кубик, – знаходяться на останній сторінці книги, тож достатньо просто витиснути необхідні елементи з аркуша та скласти згідно інструкції. Плюсом видання є можливість зберігати в ньому ж таки фішки з жетонами, розміщуючи їх назад у відповідні виїмки після закінчення гри.
           
«П’єр і місто лабіринтів. У пошуках викраденого Каменя»
 
Фанати блукалок, вам сюди! Допоможіть П’єру, детективу лабіринтів, та його подрузі Кармен відібрати у злодія-фантома Містера Ікса безцінний артефакт – Камінь Лабіринту, що перетворив Опера-Сіті на суцільний лабіринт! Прокладіть щонайкращі маршрути у 15 лабіринтах: від «Гаражу П’єра» – через музей, кав’ярню просто неба, палац із привидами, метушливий порт, химерний ринок та інші дивовижні локації – до «Останнього велетенського лабіринту», під час проходження котрих на вас чекають спеціальні завдання від Містера Ікс й інших героїв, а також пошук золотих зірок, кубків, скринь зі скарбами та ще низки захованих предметів.
 
Яскравий, розкішно ілюстрований, з неймовірною кількістю деталей на усіх розворотах віммельбух, який стане ідеальною нагодою для кожного добряче прокачати уяву, спостережливість та інтуїцію детектива.
 
«Різдво Джоанни»
 
Чудова святково-феєрична розмальовка-антистрес з-під пензля всесвітньо відомої шотландської художниці Джоанни Басфорд, котра нещодавно увійшла до Книги рекордів Гіннеса як авторка найбільшої у світі картини, створеної протягом 12 годин. У книжці зібрано 37 дивовижних, вигадливо деталізованих картинок: з пряниковими будиночками та чоловічками, сніжинками, карамельками-тростинками, ялинковими прикрасами, іграшками й чобітками для подарунків… Усі малюнки є односторонніми, розміщеними на цупких білосніжних сторінках, на звороті яких – різні тематичні орнаменти.
 
Картинки можна розмальовувати олівцями, фломастерами, маркерами, кольоровими ручками, акварельними та гуашевими фарбами, як і доповнювати власними ілюстраціями з обох сторін. Прошите, зручного формату видання, містить передмову з порадами щодо розмальовування та сторінку для палітри.
           
«Різдвозавр та Зимова Відьма»
 
Очікувано мегазахопливе продовження найдинозаврячішої різдвяної історії від британця Тома Флетчера, чиї дитячі книжки перекладено понад 30 мовами. На початку зимових канікул Вільям Трандл із сім’єю прибуває в гості до Санти на Північний полюс, де, під час екскурсії Сніговим ранчо, дізнається про існування однієї надзагадкової істоти… «Вона – найбільша різдвяна таємниця, яка криється за сімома замками. І це вкрай дивно, адже вона настільки могутня, що без неї не існувало б самого Різдва. Вона відома тільки як Зимова Відьма». Саме вона викрадає Вільяма, забираючи з собою мандрувати в часі. Так хлопчик опиняється у неймовірно жахливому майбутньому: виявляється, у ньому немає його найулюбленішого свята – Різдва! Що сталося та як уникнути такого лиха? Вільям розуміє: тепер лише від нього й Різдвозавра залежить майбутня доля Різдва…
 
«Різдвозавр та Зимова Відьма» – динамічна, повна різдвяної магії, доброго гумору та тепла історія, з веселими чорно-білими ілюстраціями від Шейна Девріса, завдяки котрим, як і виділенню важливих слів різними шрифтами, вона точно припаде до душі усім читачам, абсолютно незалежно від віку, та додасть ще більше святкової настроєвості й затишку новорічно-різдвяному періоду.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage