Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Роман «Барні 613» – міський роман в стилі нуар. У ньому багато затишного, загадкового, таємничого Львова. Я описую будинки, вулиці і місця, які справді існують. Лише показую їх з іншого боку. Львів доволі містичне місто. Тож не дивно, що «Барні 613» з’явився саме тут.

А ще це – філософський роман, адже в ньому є чітке формування світогляду головного персонажа – співачки Марії Лакрицької. Виписане до дрібниць її життя дає читачеві концептуальне осмислення усього прочитаного лише в самому кінці. 

Головний лейтмотив книжки доволі простий. Ніхто у цьому світі не має права забирати у людини життя. Навіть якщо ця людина ще в ембріоні. Позаяк в ембріоні вона зовсім беззахисна.

«Барні 613» я написала під час важкого ковіду, лежачи у ліжку. Рукопис був готовим за два тижні. Сюжет у мене вже був давно. Але я відкладала написання тексту. Була не готова. Цей роман писати було не просто, адже доводилося разом з персонажами падати на самісіньке дно, щоб потім відштовхнутися ногами за ковтком повітря. 

Тема переривання вагітності в книжках часто вибудовується навколо жінки. Я вчинила кардинально по-іншому. Спробувала зазирнути в цю історію з іншого боку. З боку ненароджених дітей. 

Книга не є моралізаторською. Вона радше філософська. У кожної людини є право чинити так, або інакше. Але якщо роман когось зупинить від необдуманого вчинку, я буду рада.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage