Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Цього року Видавництво Старого Лева долучилося до міжнародного проєкту «Book = Life» в межах якого співпрацює з Dom Słów / Brama Grodzka (Польща) та Місто Мюнстер (Німеччина). Разом усі ми домовилися об'єднати наші зусилля для популяризації читання серед дітей та юнацтва: провести майстер-класи та воркшопи для різних вікових груп (від малечі до дорослих) у містах в різних країнах, для того аби краще розуміти одне одного, створити виставки про читання і познайомитися з великою кількістю людей, котрі обожнюють книжки та люблять читати.

 

В межах проєкту «Book=Life» передбачені такі активності:


- Think Tank - зустрічі експертів для розробки методики заохочення читання дітей і дорослих

- People&Books «Люди і книги» - мистецько-дослідницький проект про улюблені книги читачів різного віку

- ALFABET - Фестиваль дитячої літератури та розвитку

- Виставки: «Книга = Життя/Book = Life» та «Люди та книги/People&Books»

- Серія семінарів та зустрічей у всіх містах-партнерах проекту

- Інсталяції «Книга як перша допомога» в усіх містах-партнерах проекту

- «Книга в місті» - акція популяризації читання

- Міжнародна конференція «Книга = Життя / Book=Life»

 

Більше про наших партнерів:

Dom Słów / Brama Grodzka - Teatr NN:

«Будинок слова» — культурно-освітня установа, створена на місці друкарні «Популярна», яка діє з 1932 року. Головна мета програми «Будинок слова» — підкреслити важливість слова в культурі та суспільному житті, зокрема роль «свободи слова» як важливого чинника соціальних і політичних змін. Крім заходів, що популяризують процес створення книги, проводяться програми популяризації читання, мистецтва оповідання, а також вміння писати власні тексти. Культурна пропозиція адресована всім віковим групам: дітям від 4 років, старшокласникам, студентам, дорослим, ремісникам, вчителям, митцям, включаючи людей з обмеженими можливостями, до людей похилого віку. Діяльність включає: видавничу діяльність, організацію фестивалів (Miasto Poezji, Typolub, День філософії), зустрічей, музичних і словесних виступів, виставок, майстерень, ювілейних заходів, пов’язаних зі свободою, освітніх і дослідницьких програм, заснованих на спадщині книги, волонтерської діяльності. і до найближчої громади. Будинок слова є частиною комунального закладу: Центр «Брама Ґродська – Театр NN».

 

Місто Мюнстер:

Місто Мюнстер вважається одним з найцікавіших і красивих міст Німеччини. Його історія сягає VIII століття, коли за наказом самого Карла Великого тут був заснований монастир разом з монастирським поселенням. Сьогодні місто з 300-тисячним населенням поєднує в собі традиції та сучасність, дивуючи туристів, які охоче його відвідують. Перш за все, любителі культури, мистецтва та архітектури знайдуть себе в Мюнстері. Понад 30 музеїв, найбільша колекція графіки Пікассо чи понад 60 скульптур, розташованих у міському просторі, є результатом циклічного проекту, започаткованого понад 40 років тому. Тому культура тут на особливому рахунку.

Щоб слідкувати за проєктом долучайтеся до сторінки проєкту на фейсбуці. Більше інформації можна знайти на сайті.

Проєкт співфінансований у рамках програми Європейського союзу «Креативна Європа». (Creative Europe Desk Ukraine)



Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage