Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Довгі роки я був знайомий з Артуром Дронем лише віртуально, а розвіртуалитися пощастило в липні цього року, коли Артур побував у короткій відпустці у Львові. Перед тим я поклав на музику його пронизливий вірш «Лука», і був дуже радий, що Артурові сподобалася ця моя музична інтерпретація, адже вірш дуже болісний і повʼязаний з реальними загиблими побратимами поета-воїна, збірним образом яких і став метафоричний «Лука», про що мені й розповів під час зустрічі Артур. Та й, зрештою, всі його вірші пронизливі, правдиві й дивовижні, позбавлені будь-якого пафосу й фальшу, глибокі і прозорі.

Тому я з великою радістю очікую виходу в світ його поетичної книжки «Тут були ми», яку вже можна замовляти на сайті «Видавництва Старого Лева», тим паче, що весь прибуток від продажу книжки буде передано фонду «Голоси дітей» (Voices of Children), який надає безкоштовну психологічну допомогу дітям та родинам, які постраждали від війни.

Дякую тобі, друже Артуре, за твою творчість, справжність і мужність! Ну, а батярські пісні ми також ще разом поспіваємо, як ти того й хотів! :) Бережи себе!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage