Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Рудюк Анастасія

Навесні, коли стає все тепліше, так хочеться відкрити улюблену збірку віршів та сісти в найближчому парку за читанням. І тоді час повільно спливає, а ви занурюєтесь у метафори та намагаєтесь відчути цей світ так, як відчувають поети. 

Старий Лев підготував для вас добірку поезії, де кожен і кожна з вас знайде щось своє. Про війну, про кохання, про те, що знайоме кожному і те, що кожен має відкрити для себе заново. Читайте, романтизуйте цю весну і давайте собі час на відпочинок. Бо трішки хороших емоцій та римованих рядків нікому не завадять!

    

Третій рай«Третій рай» Юрко Іздрик

Збірка-мистецтво та збірка-шаманізм. Юрко Іздрик знову нас здивував новою формою поезії.  Збірка містить вірші, які створені в час блекаутів 2022 року. А доповнюють поезії серія розмальованих Іздриком сірникових коробочок. 

Про кохання, про життя, про риторичні питання, які ми ставимо собі та ставимо іншим. Ця збірка — намагання створити власний канон земного раю, як його собі уявляє Автор. І попри те, що це може звучати складно — як тільки ви відкриєте першу сторінку та почнете читати, ви зрозумієте про що ми.

    

Радуйся, жінко!«Радуйся, жінко!» Мар’яна Савка

Як це, бути жінкою? Бути вільною створювати своє життя та давати життя іншим. Розчаровуватися, закохуватися, падати та проростати знову. У своїй збірці Мар’яна Савка порушує багато важливих тем: пошук себе, сміливість проходити випробування, тему стосунків та любов до України. 

Танцюй, співай, кохай і будь собою — в новій книжці Мар'яна Савка закликає до щастя. А кожен вірш — це окрема інтимна історія, в якій кожна читачка знайде щось своє. 

   

П'ятикнижжя«П’ятикнижжя» Грицько Чубай

Що ми знаємо про Грицька Чубая? Він був одним з лідерів літературно-мистецького андеграунду 1960-80х років. Писав поезію, перекладав, створював картини, знав сім мов без вищої освіти. Людина-протест та людина-загадка. 

Це книга — оприсутнення одного з найтаємничіших українських поетів, зірка якого яскраво спалахнула в похмурі 70-ті. І як лист у пляшці з вкрай важливим посланням з минулого в майбутнє послання з минулого в майбутнє тим, хто може його прочитати.

   

Розламані люди«Розламані люди» Катерина Міхаліцина

Вірші із цієї збірки написані до початку повномасштабного вторгнення, але війна там присутня — мовчанням, страхом, недопрожитим життям. Ці тексти — намагання почути. Зафіксувати окремі слова та історії людей, місць, подій. 

Збірка доповнена ілюстраціями авторки, де реальне переплетене з можливим. Разом з поезією це створює хистку атмосферу знайомого світу, який зникає, але де залишаються ми з вами. 

   

Вернигора«Вернигора» Наталка Фурса

Що стається з нами, коли війна враз підриває все життя? Хоч кожен із нас різний, але війна охопила і перевернула світ кожного. Як жити під час війни та як впоратися з відчуттями втрати та безпорадності? Поштовх до пошуку відповідей ви зможете знайти у збірці «Вернигора».

Ця збірка — своєрідний поетичний щоденник емоцій і почуттів війни. Як упоратися з ними, дати раду серцю, осмислити стихію руйнування та наглої смерті, прийняти неприйнятне і… далі ростити свою Гору Добра. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage