Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія

Цьогоріч літо для українців не таке, як про нього мріялося ще кілька місяців тому. Але ж так хочеться хоч дрібку того тепла і добра, яке несе зі собою те звичне літо. Тож зібрали для вас кілька книг, наповнених літньою спекою та пригодами, смаколиками із бабусиної грядки і мандрами – нехай вони подарують крихту гарного настрою тим, хто зараз має змогу поринути у читання. 

«Спитайте Мієчку», Євгенія Кузнєцова

Ця історія – про безумовну любов, повернення до рідних місць та підтримку. На сторінках роману – три покоління жінок, кожна зі своєю історію, які розуміють одна одну з півслова, рішення, які приходять самі собою, варто лиш почекати, жарти, несподівані повороти сюжету та кумедні ситуації, в якій втрапляють героїні, сміх крізь сльози, а також світлий сум.

А ще тут багато літа – у кущах малини, боротьбі з бур’янами, вирощуванні гарбузів, дитячому сміху, порадах бабусі, ремонтуванні хатнього даху… врешті, у всьому, що несуть із собою ці теплі місяці.

«Їсти, молитися, кохати», Елізабет Ґілберт

Хоча події книги відбуваються не лише влітку, але історія сповнена тепла і віри. Вона нагадає, як набратися сили та натхнення, навчитися слухати себе та знову повірити у можливість щастя.

Головна героїня – письменниця Ліз – розчарувавшись у житті, вирішує все змінити кардинально та вирушає у річну мандрівку. На її шляху три країни: Італія, де вона вчиться їсти зі смаком; Індія, де героїня проводить час у пошуках духовності; та Індонезія, де вчиться кохати, наче вперше.

«Зникнення Стефані Мейлер», Жоель Діккер

Ця книга неодмінно зацікавить шанувальників детективного жанру. Автор переносить нас у літо 1994 року і розповідає про страшний злочин, внаслідок його загинуло чотири людини. А тоді знайомить із капітаном поліції Джессом Розенберґом, який наче зловив вбивцю. Але чи не помилився він, чи не звинуватив невинного, а справжнього злочинця залишив на волі? 20 років потому, після питань журналістки Стефані Мейлер, а згодом і її таємничого зникнення, йому доведеться ще раз проаналізувати ці вбивства та врешті з’ясувати все до кінця. 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage