Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Пилипець Тетяна

Тепер «на каві» не лише кермують бізнесом, вирішують стратегічні задачі, закохуються, освідчуються, розлучаються назавжди, а й шукають розради у цій великій війні. Неначе на денці філіжанки, у ворожінні на кавовій гущі є відповіді на наші турботи…

Якщо Марʼяна Савка, авторка книги «Люди на каві», піде на кавування з усіма охочими, боюсь, у Мар’яни почнеться аритмія. Тому наша генійка придумала безпрограшний варіант — створила з любов’ю, зі свідченням, що ця книга безособово для всіх і особисто для кожного — збірку прози «Люди на каві». Ця книжка наче «легалізує» так званий легкий жанр, але ті, хто вже прочитав «Людей на каві» погодяться, що серед легкого Мар’яниного письма теми настільки глобальні, що торкаються самих основ не існування, а глибинного буття людини, що вміє відчувати…

Історії, які оповідає Савка, незвичні сюжетно, але будуть дотикатися серця кожного, хто хоч б раз діяв імпульсивно, емпатіїно, а чи просто йшов за покликом серця. Тут нема людської глупоти, тут немає про спонтанність заради дурощів… Тут про те, що робить людину живою і чуйною до інших. Та, насамперед, співчутливою до себе самої. Нарешті! До себе, найріднішої собі людини! За це — окремо «ДЯКУЮ» авторці!

Ви спитаєтесь — книга нова, чи є рефлексії на життя у війні? Мар’яна пише у «Людях на каві» про війну як про драматичну, але неминучу реальність нашого буття. Люди на каві зустрічаються також поміж бойових дій, поміж життям і смертю, тилом і фронтом, дружбою і любов’ю, зустрічами і прощаннями. Але далі Мар’яна веде нас крізь реалії війни до тих спогадів, де багато музики, танців, усмішок і навіть безтурботного сміху. Як ми всі зсумувались за безтурботним сміхом!!!!

Не дорікайте Жінці за легковажність! У справжньої Жінки легковажність тепер — це  про легкість, про вміння повести за собою, навіть тоді, коли твоя рука не така міцна, а, ті, хто йдуть за тобою в ритмі танго, тримаються лише за крайчик ніжної шовкової хусточки, як за надміцний корабельний канат…Ходіть з нами на каву, з людьми, яких не хочете відпускати зі свого життя. Підіть на «свою» каву зі своєю людиною, зупиніть цю мить, бо саме вона може стати найбільшим натхненням і джерелом вашої сили!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage