Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дронь Артур

«Кепський день містера Брауна» — це затишна і яскрава книжка-картинка, яка розповість маленьким читачам про справді важливе. Старий Лев видав її у співпраці з програмою Європейського Союзу «Креативна Європа», а тепер заклопотаний тигр містер Браун уже знаходить своїх читачів.

Відома психологиня й авторка цьогорічної новинки «Таємниця Життя та смерті» Світлана Ройз також прочитала книгу Лу Пікок і поділилась враження на своїй Facebook-сторінці.

***

«Хочу розповісти про добру книжку (даруватиму її не лише дітям, а й дорослим) і трішки про історію її придбання.

Це неочікувано мила книга. Про серйозного, дуже серйозного Тигра, який займається серйозними справами в серйозному офісі й носить у своєму важливому портфелі дуже важливі речі. А от далі — неочікувано добра й тепла розв’язка.

Я читала цю книгу й дорослим. І в усіх була однакова реакція — як буває тоді, коли ми дивимось на фото котиків :)

Книжку гарно читати перед сном дітям від двох років, дорослим і дуже дорослим…

Тільки не читайте книгу з її логічної частини, адже на перших сторінках можна розглядати зображення, мандрувати ними. Ілюстрації в “Кепському дні містера Брауна” відіграють особливу роль і під час знайомства з книгою, і після численних перечитувань. А наприкінці можна порозмовляти про “дуже-дуже важливі речі” зі свого дитинства».

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage