Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Шиманська Анна

Нещодавно українською вийшов роман Кетрін Райдер «Поцілунок у Нью-Йорку» – зворушлива історія про двох молодих людей, на яких у переддень Різдва чекає чимало пригод і захоплива мандрівка Нью-Йорком. Саме про цікаві місця Нью-Йорка, на які можна натрапити у книзі, і піде мова в цьому матеріалі.

Міжнародний аеропорт імені Джона Кеннеді (John F. Kennedy International Airport)

Головний міжнародний аеропорт Нью-Йорка, названий іменем 35-го президента США Джона Кеннеді. Щодня звідси вилітають (і прилітають) десятки літаків у різні куточки світу.

Фото - David Jay Zimmerman / Getty Images 
Саме тут почалась історія героїв книги Кетрін Райдер «Поцілунок у Нью-Йорку». Шарлот навчається у Нью-Йорку, а на Святвечір планує летіти додому, до Лондона, однак її рейс скасовано. Ентоні теж почувається кепсько: дівчина, з якою він зустрічався, покинула його прямісінько в аеропорту, і хлопцеві не хочеться повертатись додому. У крамниці сувенірів їм до рук потрапляє книга «Забудьте своїх колишніх за десять простих кроків!», тож двоє випадкових незнайомців вирішують скористатись її порадами та спробувати забути тих, хто розбив їм серце.

Піцерія John's (John's of Times Square)

 У 1995 році Мадлен Кастелотті прогулювалась Мангеттеном, шукаючи місце для своєї майбутньої піцерії John's. Їй на очі потрапила занедбана церква на 44-й Західній вулиці. Зайшовши всередину, вона побачила неушкоджену вітражну круглу стелю, що складалась з восьми рівних фрагментів – достоту як на піці – і вирішила, що ця будівля стане домом для унікальної піцерії. Одна з найцікавіших піцерій Нью-Йорка відчинила свої двері вже за два роки – у 1997 році і відтоді тішить відвідувачів найкращою піцою на Мангеттені. 


Сюди і завітали Шарлот та Ентоні: посмакували гарячим шматочком піци, поговорили про колишніх та рушили далі зимовим святковим Нью-Йорком.

Для знайомства з містом ідеально підійде велосипедна прогулянка. І не має значення літо надворі чи день перед Різдвом. Другий варіант, навіть, цікавіший, адже велодоріжки вільні від перехожих. Так і роблять наші герої, скориствшись послугами прокату велосипедів, що розташовується на розі вулиць Блікер та Мерсер.

Універмаг Macy's (Macy's Herald Square)

Якщо вийти на Геральд-сквер на Мангеттені, то в очі кинеться величезний універмаг Macy's однойменної мережі, що існує в США з 1858 року. Будівля площею 230 тис. м2 що включає 116 тис. м2 торгових площ, є найбільшим універмагом у Сполучених Штатах та одним з найбільших у світі. Магазини, кав'ярні та ресторани, відпочинкові зони, а у період різдвяно-новорічних свят тут є ще й Санталенд – величезний простір зі святковим декором та справжнім Сантою, що люб’язно спілкується з дітьми та дорослими.

 
О, Ентоні та Шарлот застрягли тут надовго! Шопінг виявляється дуже цікавим способом проведення вільного часу, особливо, якщо дозволити собі купити щось незвичне та абсолютно нетипове, щось таке, чого не носив при своїх колишніх. Кілька продуктивних годин у магазинах – і старий одяг запаковується в рюкзаки, а заразом виконується пункт № 9: ПОДИВІТЬСЯ НА СЕБЕ ОЧИМА ІНШИХ.


Емпайр Стейт Білдінґ (Empire State Building)

Знакове місце для кожного мешканця Великого яблука. Хмарочос, якому ось-ось виповниться 100 років! Він став першою будівлею у світі, що мала понад 100 поверхів. На 86-му та 102-му поверсі Емпайр Стейт Білдінґ розташовано два оглядові майданчики, з яких відкривається неймовірний краєвид на Нью-Йорк.

Сюди Шарлот та Ентоні теж потрапили. Навіщо? Дізнаєтесь у легкій святковій історії «Поцілунок у Нью-Йорку»!

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage