Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

От-от з друку приїде неймовірна різдвяна новинка — книжка Слави Світової «Сантана Суперклаус. Остання хранителька свята». На її сторінках — кумедна, нестримна пригода, сповнена магії і дивацтв. Цією книжкою авторка Слава Світова запрошує читачів поринути у абсолютно неочікувану та нетипову історію Різдва. А доповнюють  цю казкову мандрівку чудові ілюстрації Поліни Ромашевської. 

Про ідею книжки та її втілення — у розповіді Слави Світової.

Одного разу навесні редакторка «Видавництва Старого Лева» Анастасія Єфремова написала мені і сказала: «А давай ти вигадаєш щось смішне і різдвяне!». Усі найкращі пригоди в моєму житті розпочинаються зі слів «а давай!». Я погодилася і стала думати. І чим більше я думала, тим більше розуміла: анічогісінько нового ані про Санта Клауса, ані про Різдво я вже точно не напишу, ну ніяк, ну ж нереально!

А тоді, під час штурмово-мозкової креативної сесії зі своєю дитиною, мені в голову прилетіла канарка, думка як пташка! А що коли то не він, а ВОНА? Енергії у цій думці було стільки, що я почала ходити з нею, думати її по-серйозному.

Так з'явилася Сантана Суперклаус, абсолютно шалена бабця з фіолетовим волоссям, відмінним почуттям гумору, цілою загатою таємниць і цілим виводком диваків та дивачок.

А що, коли подарунки розносить не Санта Клаус? Що коли то Сантана Суперклаус? Що коли все відбувається не на Північному полюсі, а в... Ріо-де-Жанейро? Що коли замість оленів — жовтогарячі канарки? Що коли не існує абсолютного зла, але трапляється різне, здатне поставити під загрозу саме Різдво?

Прекрасна ілюстраторка Поліна Ромашевська підійшла до процесу створення героїнь та героїв з такою любов'ю, з такою симпатією до всіх їхніх тарганчиків у голові, з такою емпатією, що вийшло просто фантастично!

Дякую усій пречудовій команді «Видавництва Старого Лева» за те, що повірили в мою історію і створили фантастичну книжку.

Книжку, читаючи яку ви десь точно бодай раз заплачете. Може, від сміху, а, може, від зворушення. Бо історія останньої Хранительки Свята не залишає байдужими нікого.

Бо тепер я розумію, що стала дитячою письменницею бодай тому, що повинна була вигадати Сантану Суперклаус і розповісти про неї нарешті усьому світові.

360 сторінок шаленства і магії, сміху і перипетій, загадкових таємниць, і Любові. 

Бо без Любові ніяк.

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage